Foto: DELFI

Stiliste Dana Dombrovska (attēlā) šovasar palikusi bez pastāvīgas darba vietas – pēc līguma termiņa beigām viņa vairs nedarbosies rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā klubā Coyote Fly.

Stiliste pienākumus naktsklubā Dombrovska sāka pildīt pēc tam, kad Coyote Fly disciplīnas pārkāpumu dēļ uzteica darbu Signei Valterei. Dombrovskai gan nekādu pārkāpumu neesot bijis, un viņas darba attiecības ar klubu beigušās līdz ar līguma termiņa noslēgšanos, vēsta žurnāls Kas Jauns.

Par šādu notikumu pavērsienu pati Dana nepārdzīvojot, jo tagad viņai būs vairāk laika pievērsties mācībām autoskolā, kā arī sniegt privātas grima un stila konsultācijas saviem klientiem.

Pēc jaunas darba vietas Dombrovska sākšot lūkoties rudenī, bet, protams, ja gadīsies kāds interesants darba piedāvājums, viņa no tā neatteiktos. 

Par šīs vasaras svarīgāko pienākumu pievilcīgajai stilistei kļuvusi dēla Kristofera Paula gatavošana skolai - attiecībās ar mūziķi Andri Kiviču dzimušais zēns jau tagad mākot lasīt, rēķināt un rakstīt, bet mammas uzdevums esot viņam iemācīt "smuki uzvesties".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!