Foto: Vida Press/Facebook.com/Ricer82
Britu karaļnamā iestājusies neliela kadru krīze, jo savus darba pienākumus atstājušas divas darbinieces, kuras bija pietuvinātas Kembridžas hercogienei Katrīnai un princim Viljamam.

Kembridžas hercogiene Katrīna un princis Viljams palikuši bez savas uzticamās mājkalpotājas, kura bija pie viņiem nostrādājusi divus gadus, vēsta vietne "The Daily Mail".

35 gadus vecā Seidija Raisa (attēlā pa labi) agrāk strādājusi pie Norvēģijas prinča un karalienes Elizabetes, bet pēdējos divus gadus uzraudzīja karaliskās ģimenes saimiecību Norfolkā.

Katrīna un Viljams pēc kļūšanas par vīru un sievu mitinājās Kensingtonas pilī, bet pēc pāris mēnešiem pārvācās uz Norfolkas grāfistē esošo karaliskās ģimenes īpašumu, kas atrodas pāris stundu brauciena attālumā no Londonas.

Tagad, kad Viljama un Katrīnas dēlam Džordžam paredzēta mācību uzsākšana Londonā, pāris plāno pārvākties atpakaļ uz Kensigtonas pili.

Līdzi uz pili tika aicināta arī Seidija, lai viņa turpinātu iepirkties, uzkopt māju un gatavot maltītes britu karaliskajai ģimenei, bet kalpotāja esot atteikusies no šī piedāvājuma. Turklāt nekas nespējot mainīt viņas lēmumu.

Seidijai līdz šim bija jāspēj savest kārtībā Kembridžas hercogienes Katrīnas, prinča Viljama un viņu divu bērnu mītnes vieta ar desmit guļamistabām. Par darba pienākumiem viņa saņēmusi teju trīs ar pusi tūkstošus eiro mēnesī, tomēr viņa neesot bijusi apmierināta, jo pēdēja laikā darba pienākumi auguši augumā un prasības esot bijušas pārlieku lielas.

Mājkalpotājai pietuvināti cilvēki "The Daily Mail" atklājuši, ka Seidijai vairs neesot atlicis laika privātajai dzīvei. Tāpat anonīmie informatori piebilduši, ka Katrīnai un Viljamam tas būšot liels zaudējums, jo Raisa bijusi ļoti čakla darbiniece un labi sapratusies ar karaliskajiem ķipariem.

Jāatzīmē, ka Kembridžas hercogienei jāmeklē vēl viens darbinieks svarīgam postenim – pēc desmit gadu kalpošanas britu karaliskajā dienestā savu vietu pametusi arī galvenā privātā sekretāre Rebeka Dīkona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!