Foto: Privātais arhīvs
Šova "TV Zvaigzne" viena no daudzsološākajām dalībniecēm, skaistā Grīšļu māsiņa Dārta (attēlā), uz brīdi no aprites bija pazudusi, taču nu viņas faniem ir iespēja uzzināt, kas jauns daiļavas dzīvē. Dārta atvērusi savu publisko "Instagram" blogu.

Dārta bija starp tiem laimīgajiem jauniešiem, kuri pirms nepilniem diviem gadiem entuziasma pilni devās slēgtajā realitātes šovā "TV Zvaigzne", lai vairāku mēnešu garumā 24 stundas diennaktī priecētu skatītājus ar savām izdarībām un publiski gatavotos spožai nākotnei.

Šovā meitene startēja kopā ar vecāko māsu Martu. Piesaistījušas uzmanību kā radošas un seksīgas māsiņas, pēc "TV Zvaigznes" noslēguma abas pauda vēlmi kopā turpināt mirdzēt medijos. Dārtu savā paspārnē ņēma stilīgais Jaroslavs Barišņikovs, tāpēc likās, ka šī meitene nudien nepazudīs.

Fani kādu laiku nepacietīgi gaidīja, kā Dārtas karjera turpināsies pēc slavas gūšanas realitātes šovā. Diemžēl ar to arī viss beidzās – pēc pagrozīšanās pāris šovbiznesa burziņos māsas Grīsles pazuda no aprites. Skatītāji jau bija samierinājušies ar to, ka šīs zvaigznes ir dzisušas.

Taču nu fani pamanījuši Dārtu "Instagram". Meitene ir atvērusi savu publisko foto blogu, kurā publicē viegli pikantus selfijus. Dārtas blogs jau lēnām vāc sekotāju pulciņu, bet fanu sirsniņās atkal iemirdzas cerība par Dārtas atgriešanos publiskajā apritē.

Dārtas jaunumiem var sekot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!