Foto: AFP/Scanpix

Planētas ātrākais cilvēks, sprinteris Useins Bolts pavēstījis, ka vairāk bērnus savā dzīvē vairs nevēlas, ziņo "Mail Online".

Astoņkārtējais olimpiskā zelta ieguvējs Useins Bolts intervijā britu tabloīdam "Mail Online" atklājis, ka būt par tēvu dvīņiem "nav nemaz tik jautri kā apkārt runā".

35 gadus vecais sprinteris šogad jūnijā kļuva par uzreiz divām atvasēm bagātāks – viņa ilggadējā draudzene Keisija Beneta laida pasaulē puisēnus Seintu Leo un Tanderu (Thunder – zibens no angļu val.). Dvīņiem ir arī vecākā māsa – pusotru gadu vecā Olimpija. Tagad, kad dvīņiem ir jau pusgads, Bolts pavēstījis, ka "abas viņa rokas ir pilnas" un vairāk bērnu viņš nevēlas. Sportists uzskata, ka "bērnu plāns" ir izpildīts.

"Es vairs negribu. Esmu aizņems tētis, bet neteiktu, ka tam piemērots. Ar nepacietību gaidu, kad viņi izaugs," par jaunāko zēnu auklēšanu teic sportists.

Bolts jau četrus gadus ir "pensijā" jeb aizgājis no lielā sporta un šobrīd jūtas zaudējis formu. To viņš cer atgūt jaunajā gadā, atgriežoties pie striktas treniņu programmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!