Foto: F64
Modes mākslinieks Dāvids pēdējo gadu laikā pārsteidzis ar iespaidīgām vizuālām izmaiņām – viņš zaudējis svaru un kļuvis daudz jauneklīgāks, – tāpēc vēsts par viņa veselības likstām daudziem ir nepatīkams pārsteigums.

Žurnāls "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, ka Jāņos viņš no savām lauku mājām Zemgalē nogādāts slimnīcā, un savulaik liela skandālista slavu iemantojušais dizaineris dažādās ārstniecības iestādēs pavadījis divas nedēļas.

Atceroties piedzīvoto, Dāvids atklājis, ka viņam kļuvis slikti, uz brīdi zaudējis samaņu un jutis nepatīkamu spiedienu krūtīs.

"Ārsi, kad ieradās, centās mani noturēt pie samaņas. Braucot uz slimnīcu Jelgavā, meža vidū mediķiem nācās stādināt mašīnu, jo sirds pēkšņi apstājās teju pavisam – pulss bija tkai 20 sitieni minūtē," žurnālam "Kas Jauns" stāstījis modes mākslinieks.

Vēlāk viņš uzzinājis, ka mašīnā viņam vēnā laistas zāles, un Dāvids neslēpj – tas, ka viņš vispār vēl esot starp dzīvajiem, esot brīnums.

Pēc veiktajiem izmeklējumiem konstatēts, ka Dāvidam ir nopietnas problēmas ar sirdi, un rudenī ir plānota operācija. Tāpat rosīgajam 51 gadu vecajam vīrietim jācenšas izvairīties no fiziskas un emocionālas pārpūles, vairāk atpūšoties un saudzējot sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!