Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais futbolists un britu sabiedrības spīdeklis Deivids Bekhems pieķerts neuzticībā - ārvalstu mediji apgalvo, ka viņš krāpjot sievu ar operdziedātāju Ketrīnu Dženkinsu (abi attēlā).

Pats Bekhems baumas, protams, kategoriski noliedz, bet viņa laulātā draudzene Viktorija ļoti pārdzīvojot par kārtējo traci, kurā iesaistīta viņu ģimene.

Lai gan iespējamā neuzticība nekavējoties piesaistījusi mediju uzmanību, informācija, kad un kur Deivids sagrēkojis, tā arī nav publiskota.

Arī Dženkinsa noliedz, ka viņai būtu bijušas intīmas attiecības ar slaveno četru bērnu tēvu. "Tās ir baumas - pilnīga nepatiesība, kas tās padara vēl sāpīgākas," žurnālistiem uzsvērusi Dženkinsa, piebilstot, ka advokāti viņai iesaka vērsties tiesā.

Dziedātāja apgalvo, ka ar Bekhemu tikusies tikai divas reizes dažādos oficiālos pasākumos, kur abi bijuši kopā ar draugiem. Savukārt tikšanos divatā Dženkinsa atkārtoti noliegusi.

Kāds Bekhemu ģimenes paziņa presei atklājis, ka Viktorija Bekhema ir izmisumā un ļoti pārdzīvo jauno seksa skandālu, kurā iekūlies viņas vīrs.

Lai apklusinātu baumas, pāris sācis vēl biežāk kopā parādīties sabiedrībā, bet komentārus par iespējamo neuzticību nesniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!