Foto: Publicitātes foto

Lai gan vēl aizvadītās nedēļas izskaņā TV3 šova Dejo ar zvaigzni aizkulisēs starp dalībnieku atbalstītājiem bija arī skandalozā pašmāju fotogrāfa Aleksandra Sokolova draudzene Laura (attēlā pa labi), mīļotā vīrieša atzīšanās, ka viņš iekāro savu deju partneri, šīm attiecībām pielikusi punktu.

Pēc Sokolova publiskā paziņojuma, ka viņam radušās simpātijas pret savu šova partneri Martu Kalēju un ka iekāre apdraud pāra dalību šovā, draudzene viņu pametusi.

"Esmu ļoti atklāts un pieradis teikt taisnību. Jā, man ir parādījušās jūtas pret Martu. Būtu nepareizi, ja es melotu savai draudzenei un citiem cilvēkiem. Tā ka man ir attiecības, es apšaubīju savu turpmāku dalību šova ētisku iemeslu dēļ.

Diemžēl šobrīd ir tā, ka mana draudzene mani atstāja, jo viņai ir nepieņemami, ka man ir simpātija pret citu sievieti. Kopumā tā situācija ir ļoti nepatīkama un sagādā man sāpes. Var kontrolēt savas darbības un rīcību, bet nevar kontrolēt jūtas. Es joprojām ļoti mīlu savu draudzeni un ļoti pārdzīvoju par to, kas notiek tagad," DELFI Izklaidei jauno notikumu pavērsienu komentē Sokolovs.

Kamēr Sokolovs mokās pārdzīvojumos, viņa deju partnere Marta Facebook profilā paziņojusi, ka, lai gan mēs ne vienmēr varam izvēlēties cilvēkus, ar kuriem jāstrādā kopā, ir principi, ko nedrīkst pārkāpt.

Arī TV3 pagaidām nogaida un kaislībās neiejaucas. "Šova dalībnieki ir dzīvi cilvēki un viņu jūtas un kaislības nav prognozējamas, gaisā visu nedēļu virmo ne vien sacensību gars, bet arī dažādas attiecību šķautnes.

Šobrīd ir pilnīgi neskaidras Aleksandra un Marta attiecības un turpmākās gaitas šovā. Vai līdz svētdienai viņiem izdosies atrisināt saspīlēto situāciju un vai viņi spēs abi kopā iziet uz deju grīdas, redzēsim jau svētdien - šova trešajā raidījumā," DELFI Izklaidei norāda Ginta Bormane, MTG sabiedrisko attiecību vadītāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!