Foto: EPA/LETA

Modes žurnāla Vogue Krievijā izdotajā numurā publiskots saraksts ar desmit skaistākajām pasaules šovbiznesa slavenībām, kuras ir nedaudz apaļīgākas par "klasiskajām" kalsnajām modelēm.

Kā atgādina izdevums, viss sācies ar Dženiferas Lopesas seksuālo ekspansiju deviņdesmito gadu beigās. Latīņamerikāņu sieviešu tips ar platiem gurniem, šauru vidukli un krāšņām krūtīm strauji iekaroja pasauli, un pieprasījums pēc meitenēm, kuras it nemaz netiecas līdzināties Keitai Mosai, pieauga līdz šim nepieredzētos tempos.

Līdz ar to, protams, Lopesai uzradās daudzas konkurentes, tomēr Vogue sarakstā viņa ieņem pirmo vietu - gan tāpēc, ka viņa ir šīs modes aizsācēja, gan tāpēc, ka šobrīd 40 gadus vecā dziedātāja un aktrise joprojām ir lieliskā fiziskajā formā.

Otrajā vietā aiz Lopesas ierindojusies 42 gadus vecā "silikona sekssbumba" Pamela Andersone, kura, pēc ekspertu domām, ir ķirurģiski uzlabojusi daudzas savas ķermeņa daļas, tomēr nekad nav tiekusies kļūt tievāka par saviem dabiskajiem izmēriem.

Vēl desmitniekā iekļuvušas aktrises Dženifera Lava Hjūita, Džesika Bīla, Keita Vinsleta, Skārleta Johansone, Drū Berimora, kā arī dziedātājas Džesika Simpsone, Dženifera Hadsona un Bejonsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!