Foto: AFP/Scanpix
Žanna d'Arka un Anna Franka nepaspēja, Ņūtons, Spinoza un Nikola Tesla vienkārši negribēja, bet arī mūsdienās ir daudz cilvēku, kuri dažādu iemeslu dēļ atsakās no šīs patīkamās un muļķīgās nodarbes, ko sauc par seksu. Šajā sakarā apkopots saraksts ar desmit šovbiznesa zvaigznēm, kas savulaik vismaz izteikušās par itin šķīstu dzīvesveidu.

12 gadu vecumā Džesika Simpsone savam tēvam apsolīja, ka nevainību saglabās līdz kāzām. Tētis par šo solījumu bija sajūsmā un uzdāvināja meitai īpašu gredzentiņu, lai viņa šo solījumu neaizmirstu. Desmit gadus vēlāk dziedātāja un aktrise apprecējās, solījumu izpildījusi.

Arī seriāla Draugi zvaigzne Liza Kudrova visai maigā vecumā nosprieda, ka tikumība ir augstākā vērtība, tāpēc savu ziediņu noplūkt ļāva tikai savam vīram Maiklam Sternam, ar kuru apprecē3jās, jau būdama 31 gadu veca.

Tāpat rīkojās arī skaistā brazīliešu supermodele Adriana Lima - 2006. gadā žurnālam GQ viņa atzinās, ka līdz kāzām nevienam neatdosies, un savu solījumu turēja. Ar basketbolistu Marko Jariču Victoria's Secret eņģelītis apprecējās 27 gadu vecumā.

Arī dziedātājs Lenijs Kravics 2008. gadā atzinās, ka nevainība viņam šķitusi tik būtiska, ka taupījis to savai nākamajai sievai. Ar modeli un aktrisi Lizu Bonē Kravics apprecējās, būdams 23 gadus vecs. Šī laulība ilga sešus gadus, bet vēlāk dziedātājs bija saderinājies ar jau pieminēto Adrianu Limu. Abi cietās, bet līdz kāzām tā arī nenonāca.

Skandalozā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga 2010. gadā paziņoja, ka atsakās no seksa, lai tā vietā varētu dziļāk iepazīties ar cilvēkiem. Nav zināms, cik ilgi Lēdija atturējās, taču vēlāk viņa atzina, ka savu solījumu diemžēl nav turējusi.

Lai gan miljonu impērijas mantiniecei Parisai Hiltonei pielūdzēju nekad nav trūcis, 2006. gadā viņa kādā intervijā atzinās, ka viņai jau gadu neesot bijis sekss - meitenei vienkārši neprātīgi patīkot skūpstīties.

Melnādainais amerikāņu aktieris Terenss Hovards ir publiski izteicies, ka sekss - tā ir pati pēdējā iespējamā atklātības stadija attiecībās. Tāpēc viņš ne pirms, ne starp laulībām ne ar vienu neesot licies gultā. Hovards bijis precējies trīs reizes, ar vienu no sievām - pat divreiz pēc kārtas ar divu gadu pauzīti.

Īru aktieris Kolins Farels 2009. gadā zvērēja, ka viņam vairāk nekad nebūs attiecību, jo viņš nevēlas piedzīvot sāpīgas šķiršanās (Farels ir precējies vienu reizi, taču laulības neilga pat četrus mēnešus). Tiesa, meitenēm par prieku drīz vien viņš mainīja savu lēmumu.

Leģendārais britu mūziķis Stīvens Patriks Morisejs jau izsenis pazīstams kā cilvēks, kuram sekss vienkārši nav vajadzīgs. 2006. gadā viņš gan izteicās, ka beidzot esot ar kādu mīlējies, taču līdz šim nav zināms pat šī "kāda" dzimums.

Savukārt Amerikā populārās Nadjas Sulemenas nevēlēšanās vairs mīlēties ir saprotams - šī sieviete popkultūrā iegājusi kā "Octomom" jeb astoņīšu mamma. Lai gan viņa pat filmējusies visai īpatnējā pornofilmā, Nadja neslēpj, ka pēc dzemdībām kļuvusi aseksuāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!