Foto: Privātais arhīvs

Lai gan modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova savas gaitas ļoti aktīvi dokumentē sociālajos tīklos, viņas privāto dzīvi tomēr sedz noslēpumainības plīvurs. Tikai pērn rudenī nāca gaismā fakts, ka 2017. gada aprīlī viņa kļuvusi par precētu sievu. Atzīmējot kāzu jubileju, Diāna publiskojusi unikālu foto.

Diānas vīrs ir eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas bijušais miesassargs un uzņēmējs, savulaik ar Valda Zatlera izveidoto "Zatlera reformu partiju", kas vēlāk tika pārsaukta vienkārši par "Reformu partiju", saistītais Mārtiņš Tenbergs.

Pašmāju prese pērn ziņoja, ka pāris laulību noslēdzis 2017. gada 20. aprīlī Francijā. Tāpat arī tika vēstīts, ka Diāna pēc kāzām pieņēmusi arī vīra uzvārdu un dēvējama par Kubasovu-Tenbergu. Aizvadītā gada augusta izskaņā pāris noslēdza laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību.

Diāna savu kuplo sekotāju pulku "Instagram" tīklā šonedēļ pārsteigusi ar savu slepeno kāzu līdz šim pirmo publiskoto foto.

Kā liecina bildes apraksts, kadrs, kurā pāris precību tērpos iemūžināts no mugurpuses, tapis Francijai piederošajā pasakainajā Bora Bora salā Klusajā okeānā.

"Priecīgu divu gadu kāzu jubileju, mīļais," bildes aprakstā vēstījusi Diāna.

View this post on Instagram

Happy 2 Year Wedding Anniversary My Love! ❤️

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟠 (@dianakubasova) on Apr 25, 2019 at 8:27am PDT

View this post on Instagram

NEXT STOP ✈️ ➡️❓ ⠀ Es nezinu, vai tā ir slimība, atkarība vai tā vienkārši ir - bet es uzskatu, ka ceļošana ir dzīves lielākā bauda! ❤️ ⠀ Pirms pāris h nolaidos kādā burvīgā vietā, bet savu lokāciju atklāšu tikai rīt! 😌 ⠀ Tikmēr ļaušu Jums paminēt, kur atrodos, un 5 no Jums aizsūtīšu skaistas pastkartītes no šī skaistā galamerķa! 📍 ⠀ Raksti komentāros savu minējumu + raksti kāpēc tā domā vai kāpēc tas ir foršs galamērķis! ❤️ ⠀ 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 Guess where Is my next travel destination (landed a couple of hours ago)❓ ⠀ If u guess correctly I will send 5 of you (who guess first) beautiful postcards from here! ❤️ ⠀ Photo: @bashko_photography

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟠 (@dianakubasova) on Apr 21, 2019 at 10:39am PDT

View this post on Instagram

➡️Kā es apstrādāju bildes❓ ⠀ ENG below⬇️ ⠀ 🇱🇻 Dažām bildēm es veltu vien pāris minūtes gaismas un baltā balansa koriģēšanai, bet ar citām es varu ķimerēties stundām ilgi! ⏰ ⠀ Fotgrāfijas es pārsvarā apstrādāju ar Adobe Lightroom un Photoshop Desktop versijām, bet, ja pie rokas nav dators, man pietiks arī ir Lightroom telefona versiju. 💻 ⠀ Ļoti reti lietoju kādus filtriņus, kaut arī uz telefona man ir VSCO, Afterlight, Tezza un daudzas citas aplikācijas. man patīk krāsas iegūt pašai un ar filtriem man šķiet, ka man ir par maz kontroles par notiekošo. 🤦🏻‍♀️ #controlfreak ⠀ Mans sapnis ir iemācīties apstrādāt bildes tā, lai tājās varu uzburt vairāk maģijas. Reālistiskas bildes ir forši, bet uz maģiskām, sirreālām varu skatīties stundām ilgi. 🧙‍♀️ 💫 ⠀ Kādas bildes Tev vislabāk patīk❓ ⠀ ______________________________________ 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 ➡️How I edit my pictures❓ ⠀ Sometimes I can spend hours editing one picture, but sometimes I only adjust little light and colour and thats it. ⏰ ⠀ I usually edit my pictures on my laptop with Adobe Lightroom and Photoshop desktop versions. When I don’t have my laptop, I can get by with Lightroom mobile app. I think it’s an amazing app! 💻 ⠀ I rarely use any filters, though I have VSCO, Afterlight, Tezza and plenty of other apps downloaded on my phone. I love to get the colours I want myself, but when I use filters I feel I have too little control over what is happening 🤦🏻‍♀️ #controlfreak ⠀ My ultimate goal is to learn how to edit and create magical pictures. Even though I like realistic pictures too, I can look at surrealistic pics for hours! 🧙‍♀️💫 ⠀ What pictures do you like the best❓ ⠀ ________________________ Skirt & top: @amoralle 💖

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟠 (@dianakubasova) on Apr 17, 2019 at 9:46am PDT

View this post on Instagram

Pirms mēneša kopā ar @benu_aptieka uzsākām Ādas Skaistumkopšanas Akadēmiju! 📚 ⠀ Liels paldies Jums visām, manas burvīgās dāmas! Atsaucība bija liela, gan ar interesi skatījāties, gan aktīvi komentējāt! 🙏🏽 ⠀ Un man ir prieks paziņot otrās tiešraides dubult-tēmu: 👉 pareiza ādas attīrīšana un kopšana; 👉 uztura un sporta ietekme uz ādas stāvokli. ⠀ Ceturtdien, 11. aprīlī plkst. 18:30 pieslēdzies LIVE translācijai - diskusijai ar veselām 3 ekspertēm: ⠀ ➡️ ārsti-dermatoloģi Laumu Valeini, ➡️ uztura speciālisti Lieni Sondori, ➡️ BENU Aptieka skaistuma konsultanti Natāliju Gavriļčenko. ⠀ Kādi ir Tevi interesējošie jautājumi par ādas attīrīšanu, kopšanu, sporta un uztura ietekmi uz ādu❓Raksti tos te ⬇️ ⠀ Dāvanas par labākajiem jautājumiem saņem: @kriksis454 @inta_silina @elvadamberga @inetamika @zheneypele @agnesekalinkevica @beate_turla @evelinasaulite ! 🎁 ⠀ Arī LIVE tiešraides laikā varēsi uzdot jautājumus un saņemt foršas dāvanas❗️ ⠀ Uz tikšanos manā profilā 11. aprīlī no plkst. 18:30 līdz 19:30! ⠀ Foto: @laura_kazmere

A post shared by 𝕄𝕚𝕤𝕤 𝕄𝕦𝕝𝕥𝕚𝕧𝕖𝕣𝕤𝕖 𝟚𝟘𝟙𝟠 (@dianakubasova) on Apr 8, 2019 at 10:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!