Foto: Privātais arhīvs
Nebēdnīgām vizuālajām pārvērtībām šoruden ļāvusies dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Ušakova, kura savulaik publiskajā telpā tika dēvēta arī par Seksīgo Lee. Viņa savas blondās matu cirtas nokrāsojusi koši rozā.

Liene pašmāju šovbiznesa aprindās vienmēr bijusi viens no spilgtākajiem tēliem-hameleoniem, un ne vienu reizi vien viņa pārsteigusi ar drosmīgām pārvērtībām, visbiežāk eksperimentiem pakļaujot tieši savus matus.

Nu jau kādu laiku Liene pieturējās pie blondas matu krāsas bet šonedēļ viņa savu galvas rotu nokrāsojusi rozā. Jauno frizūru dīdžejmeitene atrādījusi "Instagram" tīklā, un savu bildi papildinājusi arī ar pardomām.

"Šodien, īsi pirms devos prom no salona, pie manis pienāca meitenīte ar mammu. Meitenīte (gadi četri varētu būt) biksta mammu un priecājas par rozā matiem. Viņai arī tādus vajagot, uz ko mamma atbild ,ka šamējo tak ar tādiem matiem dārziņā nelaidīšot iekšā. Kur ar tādiem vispār var iet... Bet tā jau esot smuki.

Mīļie, kastē augušie ļaudis! Neapslāpējiet saviem bērniem vēlmi pēc krāsām! Neapspiediet iespēju būt košiem un paspēlēties, paeksperimentēt ar tādu lietu kā mati (tas būtu pats mazumiņš)! Citādi var gadīties, ka izaugs apspiests un pelēks bērns, kas visu mūžu staigās ar vienu frizūru un pelēkās biksēs (no sērijas)! Ja Jums ģimenē aug mazs mākslinieks – ļaujiet viņam tādam būt! Ja pats sirdī esat, tad vienalga, cik jums gadu, nebaidieties būt paši," savus sekotājus uzrunājusi Liene, kura pati ir mamma dēliņam.

View this post on Instagram

Mati:👩‍🎤 @alise_teivane Shodien isi pirms devos prom no salona pie manis pienaca meitenite ar mammu ...meitenite (gadi 4 varetu but) bixta mammu un priecajas par roza matiem. Vinjai ari tadus vajagot uz ko mamma atbild ,ka shamejo tak ar tadiem matiem darzinja nelaidishot ieksha . Kur ar tadiem var vsp iet...Bet ta jau esot smuki. Lol 😂 Miljie, kastee augushie ljaudis ! Neapslapejiet saviem berniem velmi pec krasam! Neapspiediet iespeju but koshiem un paspeleties ,paexperimentet ar tadu lietu ka mati. ((Tas butu pats mazuminjsh! )) Citadi var gadities ,ka izaugs apspiests un peleks berns ,kas visu muzhu staigas ar vienu frizuru un pelekas bixes (no serijas)! Ja Jums gjimene aug mazs maxlinieks - ljaujiet vinjam tadam but! Ja pats sirdi esat ,tad pohuj cik Jums gadu ... nebaidieties but pashi ! #stayreal #pinkhairdontcare 💕 peace P.s. paldies , man viss ahujenna izskatas ! (Ok,gandriz viss ) lol

A post shared by Lena Ushakova (@ushakovaonair) on Oct 8, 2019 at 1:07pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!