Foto: Vida Press
Šovbiznesa aprindās izveidojies jauns slavenību pāris – ārzemju mediji naski vēsta, ka romantiskas attiecības uzplaukušas starp aktrisi, seksa dižpārdokļa "Greja piecdesmit nokrāsas" ekranizējuma zvaigzni Dakotu Džonsoni un grupas "Coldplay" solistu Krisu Mārtinu.

Par abu attiecībām tiek mēļots jau kopš oktobra, kad abi Losandželosā tika manīti kādā restorānā, bet tagad, kā vēsta izdevums "Mail Online", šīm runām gūts arī apliecinājums – aktrise un mūziķis šonedēļ pieķerti kopā lidostā Parīzē.

Kāds anonīms avots izdevumam "Us Weekly" apstiprinājis, ka abi ir pāris. "Viņi viens otru ir ļoti labi iepazinuši un kopā jūtas ļoti ērti," klāstījis zinātājs.

Jāatzīmē, ka novembrī Džonsone tika manīta "Coldplay" koncertā Argentīnā. "Kriss Dakotai sūta savas sakomponētās dziesmas un prasa viņas viedokli. Tas ir kaut kas vairāk par vienkāršu aizraušanos," sacījis informators.

Savukārt izdevums "Entertainment Tonight" no pārim pietuvināta avota uzzinājis, ka Džonsone jau iedraudzējusies ar Mārtina draugiem. "Viņa draugiem viņa patīk. Tie redz, cik viņa viņu dara laimīgu," citēts anonīmais labdaris.

Nedz Džonsone, nedz Mārtins savas attiecības pagaidām nav publiski komentējuši. Atgādinām, ka mūziķis savulaik bija precējies ar aktrisi Gvinetu Paltrovu. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni, bet pērn laulība tik oficiāli izšķirta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!