Foto: Facebook.com/NacionalaApvieniba/

Saeimas deputāts un viens no pamanāmākajiem Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" biedriem Jānis Dombrava piedzīvojis pārmaiņas personīgajā dzīvē – viņš šķīries no sievas un uzsācis jaunas attiecības.

Kā vēsta izdevums "Kas Jauns", Dombrava jau gadu ir oficiāli šķīries no sievas Ievas, bet jau pirms tam laulātie pāris gadus nav dzīvojuši kopā.

Komentējot šķiršanās iemeslus, politiķis atzinis, ka nav sanācis "salabot attiecības", tāpēc nolemts iet šķirtus ceļus. Viss noticis bez naida, un abi vecāki turpina rūpēties par atvasi.

Atgādinām, ka Jānis un Ieva gredzenus mija 2011. gada vasarā, bet tā paša gada ziemā jaunā ģimene pasaulē sagaidīja meitiņu.

Foto: DELFI Attēlā: Jānis Dombrava ar sievu Ievu 2011. gada rudenī
Tagad, kā vēsta "Kas Jauns", Saeimas deputātu saista romantiskas attiecības ar 19 gadus veco studenti un Nacionālās apvienības jaunatnes organizācijas biedri Anniju Asmini, kura studē Rīgas Stradiņa universitātē, un par abu attiecību nopietnību liecina arī tas, ka meitene deputātu pavadīja 18. novembra lāpu gājienā.
Plašākus komentārus par jaunajām attiecībām Dombrava gan nav sniedzis, žurnālam "Kas Jauns" norādot, ka "laiks ir gājis uz priekšu, dzīve nav apstājusies".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!