Otrdien, 13. decembrī, pasauli pāršalkusi pārsteidzoša vēsts – par dižāko reperi pasaulē pašpasludinātais Kanje Vests devies uz tikšanos ar jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Abu vīru negaidītā tikšanās notikusi Trampa tornī Ņujorkā otrdienas rītā, un tā ilgusi aptuveni pusstundu, bet ASV ziņu dienests CNN ziņo, ka tikšanos pieprasījis Kanje.

Kā vēsta "The New York Times", pēc tikšanās, kad abi kopā izkāpuši no lifta, Tramps paziņojis, ka viņi runājuši "par dzīvi".

"Tikai draugi, tikai draugi. Viņš ir labs cilvēks," žurnālistiem pēc tikšanās par reperi teicis Tramps.

Jaunievēlētais prezidents nav komentējis iespējamību, ka ar Kanji pārrunājis repera uzstāšanos viņa inaugurācijas svinībās nākamā gada sākumā, vien norādījis, ka abi ir "seni draugi".

Kanje, kurš novembra izskaņā pārdzīvoja nervu sabrukumu un pēc iznākšanas no slimnīcas no sabiedrības uzmanības bija vairījies, sev ierastajā stilā uz žurnālistu jautājumiem nav atbildējis, vien norādījis, ka vēlas nofotografēties kopā ar Trampu.

Jāatgādina, ka pērnā gada augustā Vests satricināja amerikāņus ar paziņojumu, ka 2020. gadā viņš varētu kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!