Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā uzņēmēja un skaistuma konkursu koordinatore Elita Drāke un Mini Miss World titula īpašniece, mazā latviešu meitene Roberta Džesika Larka (abas attēlā) nupat atgriezušās no Tatarstānas Republikas, kur ne tikai kā ārvalstu ekspertes vērtējušas meitenes vietējā skaistuma konkursā, bet arī guvušas neaizmirstamus kultūras iespaidus.

"Kopā ar Džesiku piedalījāmies žūrijā konkursam Mazā Tatarstānas princese, kas jau piekto gadu notiek republikas galvaspilsētā Kazaņā. Džesika žūrijā piedalījās kā Mini Miss World uzvarētāja, bet manos pienākumos ietilpa arī vadīt lekcijas bērnu mammām un vietējām sievietēm veselīga dzīvesveida jautājumos," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Drāke.

Kazaņā Latvijas pārstāves mitinājušās veselu nedēļu - no 14. līdz 23. aprīlim, un šajā laikā iesaistījušās visdažādākajās aktivitātēs.

"Stādījām pat eglītes. Vienā no Kazaņas centrālajiem parkiem tagad aug trīs egles ar vēlējumiem no Latvijas," stāsta mūsu skaistuma konkursu aktīviste. Konkursa pienākumu ietvaros mūsu dāmas paveikušas dažādus labus darbus, bet brīvajā laikā iepazinušas pilsētu.

"Bijām Kazaņas kremlī, apmeklējām mošejas. Tā kā Roberta mācās baletu, izglītojošos nolūkos aizgājām arī uz operu - noskatījāmies operu Pērļu zvejnieks un baletu - tie bija patiesi spēcīgi momenti," stāsta Drāke.

Kulminācija ceļojumam bijusi meiteņu žūrēšana - visas dalībnieces bijušas tik spēcīgas, ka bijis pat grūti atrast labāko. Tatarstānā mūsu dāmas tikušās arī ar ietekmīgām pasaules skaistuma konkursu spēlētājām - Irinu Popasovu un Natāliju Kiseļovu, kuras atzinīgi novērtējušas to, kā Drāke sākusi rosīties, rīkojot konkursus Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!