Foto: Vida Press
Latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fani ar neatslābstošu interesi seko līdzi ne tikai viņa sniegumam laukumām, bet arī privātajai dzīvei, un jāatzīst – puisis neliek vilties, atkal un atkal sagādājot iemeslus paklačoties.

Kad jau šķita, ka Porziņģis flirtēšanu virtuālajā pasaulē nomainījis pret meiteņu valdzināšanu klātienē, sportists apliecināja – "Instagram" ir un paliek vieta, kur viņš komunikācijā ar daiļaviņām jūtas kā zivs ūdenī.

Sociālo tīklu lietotāju un amerikāņu izdevuma "The New York Post" uzmanību izpelnījies Porziņģa virtuālais flirts ar kādu īpaši efektīgu dāmu – fitnesu mīlošo "Instagram" modeli, par "belfiju" jeb dupsīšbilžu karalieni dēvēto Dženu Selteru, kurai "Instagram" tīklā ir vairāk nekā 11 miljoni sekotāju.

Šeit Porziņģis licis lietā veco labo un jau vairākkārt pārbaudīto paņēmienu – viņš pievienojies daiļaviņas sekotājiem "Instagram" profilā, un abi arī apmainījušies ar "patīk" atzīmēm viens pie otra bildītēm.

Tas pats par sevi nebūtu nekas īpašs, bet vērīgākie pamanījuši, ka drīz vien pēc tam pie kādas Dženas bildītes parādījies vienradzis ar pavadtekstu, ka tā ir meitenes jaunā mīļākā ikona. Šis ieraksts gan vēlāk tika mainīts un atstāta tikai zīmīgā ikoniņa, bet Porziņģa fani nav snauduši un zīmīgos vārdus saglabājuši.

Weekend 🦄

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Dec 9, 2017 at 3:46pm PST

Meitenes sociālo tīklu aktivitātes liecina, ka viņa nesen atgriezusies Ņujorkā, bet otrdien, 12. decembrī, pirms Ņujorkas "Knicks" spēles ar Losandželosas "Lakers" viņa savā "Twitter" profilā publicējusi uzmundrinošu uzsaukumu Porziņģa komandai.

Let's go @nyknicks— Jen Selter (@JenSelter) December 13, 2017

Paši vērīgākie Porziņģa un "Knicks" fani pamanījuši, ka Džena arī klātienē apmeklējusi "Knicks" maču pret "Lakers" komandu, bet pēc spēles meitene priecājusies par uzvaru un steigusi arī retvītot kāda fana ieteikumu sagādāt viņai biļetes uz visām "Knicks" spēlēm.

🙌🏼 @nyknicks 😜🦄 https://t.co/hqFzubKJzK— Jen Selter (@JenSelter) December 13, 2017

Flirts ar Dženu un tas, ka Porziņģis pēdējā spēlē demonstrēja fenomenālu sniegumu, licis faniem izvirzīt neprātīgu ideju – Porziņģis spēku un iedvesmu smeļas, aplidojot "Instagram" daiļaviņas, un šī teorija guvusi lielu atsaucību jokdaru vidū.

Popeye had his spinach
Porzingis has his Instagram pic.twitter.com/hblQFTGa8f— Rob Perez (@World_Wide_Wob) December 11, 2017

So Jen Selter showing Porzingis attention is making him ball out, hmm I get what you're saying... pic.twitter.com/pisZEu1Tx6— Cliff Trippa 🇸🇱 (@CliffKanu) December 11, 2017

Kristaps looking at Jen Selter after the game pic.twitter.com/Ftkkv7KPtD— Jake Montgomery (@JakeM0NTGOMERY) December 13, 2017

Porzingis liked Jen Selters Instagram post.

Jen Selter posts a unicorn emoji in her next post.

She's sitting courtside at the next Knicks game.

The real King of New York. 🦄🦄🦄— Poe Jozzi (@PoeJozzi) December 13, 2017

Live footage of Jen @JenSelter on a date later tonight. After the game! pic.twitter.com/eWbrFLTeWd— ames howard (@nykeveryday) December 13, 2017

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!