Foto: Privātais arhīvs

Latviešu hokejisti, vārtsargs Kristers Gudļevskis un aizsargs Edgars Dīķis nedēļas laikā abi kļuvuši par tēviem. Zīmīgi, ka mazuļu mammas ir Anastasija un Jekaterina, kuras savulaik bija pazīstamas kā dziedošās dvīnītes.

Kristeram Gudļevskim – dēls, bet Edgaram Dīķim – meitiņa. Jaunās māmiņas ir dziedošās dvīnītes Anastasija un Jekaterina Drozdovičas, ar kurām sportisti apprecējās viena gada ietvaros.

Kā liecina hokejista Kristera Gudļevska publiskotais vietnē "Instagram", 7. maijā dzimušais dēlēns nosaukts par Leonelu. Savukārt hokejista Edgara Dīķa meitiņa, kura dzimusi 2. maijā, tikusi pie garāka vārda – Melisa Klēra Dīķe.

Jaunās māmiņas – māsas Drozdovičas –, kuras allaž visu darot kopā, par mazuļu piedzimšanas faktu pavēstījušas savā dziedātāju "Instagram" kontā, sekotājiem paskaidrojot, kāpēc ilgāku laiku no šīs platformas bija pazudušas. "Pārsteigums!" raksta māsas, publiskojot attēlu, kurā abas dvīnes redzamas kopā ar saviem kungiem un mazuļu ratiņiem.

No māsiņām pirmā apprecējās Jekaterina Drozdoviča, ar Dīķi mijot gredzenus 2016. gadā. Māsa Anastasija viņas pēdās sekoja pēc gada, kļūstot par sievu vārtsargam Gudļevskim. 28 gadus vecajam sportistam dēlēns Leonels ir pirmais bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!