Foto: Vida Press

Slavenības saviem bērniem nereti dod ļoti īpatnējus vārdus, kas jau robežojas ar pilnīgu neprātu un absurdu, un izņēmums nebija arī par popmūzikas princi dēvētais Maikls Džeksons, kurš savas atvases aplaimoja ar ļoti savdabīgiem vārdiņiem.

Džeksonam ir trīs bērni - 17 gadus vecā meita Parisa, 18 gadus vecais dēls Prinss un pastarītis Prinss Maikls Blankets, kurš februārī nosvinēja savu trīspadsmito jubileju. Vārdiņš, ko dziedātājs izraudzījās savam jaunākajam dēlam, ne vienam vien angļu valodas lietpratējam licis pavīpsnāt.

Kā zināms, "blanket" no angļu valodas tulkojas kā "sega", un šī fakta dēļ puisēns sava neilgā mūža laikā jau paguvis piedzīvot pamatīgus sirdsēstus un skolasbiedru izsmieklu. Visbeidzot Džeksona pastarītis spēris drosmīgu soli - viņš nomainījis vārdu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, ilgu laiku slavenā dziedātāja dēls skolā tika izsmiets un apcelts sava īpatnējā vārda dēļ, un viņš jau sen no savas pases vēlējies izdzēst vārdiņu "sega", kura dēļ vienaudži gadiem par viņu zobojušies.

Visbeidzot 13 gadus vecais Prinss Maikls Blankets piepildījis savu sapni un nomainījis vārdu. Tagad viņš dēvējams par Prinsu Maiklu Bigi. To viņš lepni paziņojis arī saviem skolasbiedriem, uzstājot, ka turpmāk viņš dēvējams par Bigi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!