Foto: AFP/Scanpix/LETA

Par šķiršanos no drauga Aleksa Rodrigesa paziņojusi dziedātāja Dženifera Lopesa, ceturtdienas vakarā ziņo tabloīds "People".

51 gadu vecā Lopesa un Rodrigess nolēmuši palikt labi draugi, bet ne pāris; abu saderināšanās atsaukta oficiāli un kļuvis skaidrs, ka kāzu tik tiešām nebūs.

Mākslinieces fani jau divus gadus gaidīja, kad Lopesa precēs bijušo beisbolistu Rodrigesu, jo bildinājums izskanēja jau 2019. gadā. Kāzām patraucēja pandēmija, bet šā gada marta sākumā bija pamats uzskatīt, ka pāris ir pašķīries. To, ka abu attiecībās ir problēmas, viņi nenoliedza, bet gan centās savas problēmas risināt.

Centieni nav vainagojušies ar panākumiem – par saderināšanās atsaukšanu Lopesa paziņoja ASV šovam "Today". "Mēs turpināsim atbalstīt viens otru biznesā un ceru, ka paliksim labi draugi," vēstīja pāris un pateicās visiem, kuri juta līdzi viņiem laikā, kad pāris vēl centās glābt savas attiecības.

Ja pāris būtu apprecējies, tās būtu Lopesas ceturtās laulības. 45 gadus vecais bijušais beisbolists Rodrigess kopā ar Lopesu audzināja prāvu bērnu pulciņu – Dženiferai ir dvīņi no laulības ar Marku Antoniju, savukārt Rodrigesam no iepriekšējām attiecībām ir divas pusaugu meitas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!