Foto: Vida Press
Dženiferas Lopesas "nenotikušais vīrs" jeb bijušais līgavainis Alekss Rodrigess pēc šķiršanās no zvaigznes nesēž sērās. Beisbolists atradis jaunu mīļoto, raksta "Page Six".

Bijušais "Yankees" sportists Alekss Rodrigess Dženiferu Lopesu bildināja 2019. gadā pēc apmēram divu gadu draudzēšanās. Tomēr kāzas tā arī nenotika – pērn Lopesa pavēstīja, ka šķiras no līgavaiņa. Pēcāk abi mēģināja savas attiecības saglābt, tomēr tas neizdevās un pāris izšķīrās pavisam.

Kā zināms, Lopesa atkal sagāja kopā ar savu lielo jaunības dienu mīlestību aktieri Benu Afleku. Šobrīd abi ir ļoti iemīlējušies, dzīvo kopā un izskan runas, ka drīz arī precēsies – Lopesas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens.

Tikmēr viņas bijušais draugs izklaidējas ar izskatīgu gaišmati Ketrīnu Pedžetu, kura par Rodrigesu ir krietni jaunāka. Viņam ir 46, viņai – 25 gadi. Nule abi pamanīti, iznākam no kāda naktskluba Spānijā. Pagājušajā nedēļā abi kopā atpūtās Itālijā. Pirmo reizi pārītis manīts kopā šā gada janvārī amerikāņu futbola spēlē Viskonsinā, ASV.

Lai arī viņi nav komentējuši savu attiecību statusu, no "uzvedības" sociālajos tīklos redzams, ka Rodrigesam jaunā dāma krietni iepatikusies. Viņas pozēšanu bikini Rodrigess instagramā novērtējis ar veselām trim ugunskura ikoniņām, kas nozīmē varenu svelmi, ko Pedžeta viņā iekvēlina.

Rodrigess iepriekš bijis precēts vīrs, tad šķīries. Viņš ir divu meitu (17 un 14 gadi) tēvs. Nav zināms, vai jaunā draudzene ir tikusies ar Rodrigesa meitām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!