Foto: Privātais arhīvs
Par Sibīrijas brīnumu dēvētā folka un etnoroka dziedātāja Pelageja šobrīd šķiras no Krievijas hokeja izlases spēlētāja Ivana Teļegina, taču process nenotiek tā, kā to bija iecerējusi dziedātāja.

To, ka slavenais pāris nolēmis šķirties, viņi publiski paziņoja pērnā gada izskaņā. Pirms mēneša dziedātāja iesniedza laulības šķiršanas prasību.

Pelageja savus fanus informēja, ka no Teļegina šķiras uz pozitīvas nots un cer, ka procesu izdosies līdz galam novest "inteliģenti, kā pieklājas". Tagad atklājies, ka tik viegli tomēr nebūs.

Dziedātājas jurists Krievijas medijam "StarHit" atklājis, ka šķiršanos pavada nesaskaņas starp abiem laulātajiem. Par strīdus jautājumu kļuvusi gan īpašumu dalīšana, gan arī uzturlīdzekļi abu trīsgadīgajai meitai Taisijai.

Pelagejas jurists informē, ka bērna tēvs par viņu neliekas ne zinis jau ilgstoši, esot burtiski pazudis no Taisijas dzīves, lai gan mierizlīgums starp vecākiem paredzēja Teļegina piedalīšanos meitas audzināšanā arī pēc laulības šķiršanas. Ivans Teļegins arīdzan nekādā veidā nepalīdzot finansiāli, atklājis jurists.

"Poļa bija spiesta iesniegt prasību par alimentu maksāšanu. Pēdējo mēnešu laikā Teļegins meitu redzējis pāris reizes uz 15-20 minūtēm. Par meitenes sasniegumiem vispār neinteresējas. Skaidrs, ka Poļa pārdzīvo, jo trīs gadus vecam bērnam ir grūti paskaidrot, kāpēc tētis pavisam pazudis," informē dziedātājas pārstāvis.

Arī citus jautājumus šķiršanās procesā līdz šim nav izdevies atrisināt, abām pusēm vienojoties. Lai gan sākotnēji pāris bija sadalījis savus īpašumus, tagad izrādās, ka dalījums neesot īsti godīgs.

Sākotnējā vienošanās paredzējusi, ka Pelagejai paliek Maskavas dzīvoklis, bet Teļeginam – ārpilsētas māja. Dziedātāja dzīvokli Maskavā reiz pirkusi par savas mātes naudu. Četrstāvu savrupnamu Piemaskavā pāris iegādājies kopā, turklāt kredītā, kas ticis dzēsts no ģimenes kopējā budžeta. Jurists teic, ka Pelageja veltījusi daudz pūļu nama iekārtošanā, tāpēc īsti Teļeginam nepienākoties, raksta "StarHit".

Pelagejas pārstāvji uzskata, ka tiesas lēmums savrupnamu atstāt Teļeginam nebūšot īsti godīgs, jo nams ticis pirkts arī tam, lai tur dzīvotu abu kopējais bērns, nevis "Teļegins ar savu mīļāko".

Krievijas tabloīdi vēsta, ka Pelagejas un Teļegina laulības šķiršanas lieta tiks skatīta aiz slēgtām durvīm, jo tāda bijusi Teļegina prasība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!