Foto: Felix Dol Maillot/Instagram.com/francoise.dumas
Monako karaļnamā vasara atklāta ar īpaši skaistu un romantisku notikumu – sestdien, 1. jūnijā, ar mīļoto franču izcelsmes filmu producentu Dmitriju Rasamu apprecējusies leģendārās Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi.

Ārzemju prese par pāra saderināšanos ziņoja pērn pavasarī, un kuluāros tolaik tika mēļots, ka gredzeni tiks mīti tā paša gada vasarā, tomēr Kaziragi un viņas mīļotais ar kāzām nesteidzās.

Aizvadītās nedēļas izskaņā beidzot skanējuši kāzu zvani. Izdevums "Harper's Bazaar" vēsta, ka 32 gadus vecā Šarlote un viņas mīļotais Dmitrijs salaulājušies Monako pilī. Turpat 1956. gadā precējās arī Greisa Kellija un Monako princis Renjē III.

Jaunlaulātajiem ir kopīgs dēliņš Baltazars, kuram ir septiņi mēneši. Tāpat arī Šarlotei ir gandrīz sešus gadus vecus dēls no iepriekšējām attiecībām. Arī Dmitrijam ir viens bērns no agrākām attiecībām. Visas trīs atvases piedalījušās kāzās, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Medijs "Brides" vēsta, ka kāzu svinības notikušas greznajā viesnīcā "Monte Carlo Beach Hotel". Ar jauno pāri kopā dzīrojis Monako sabiedrības krējums un pāra draugi no Eiropas smalkajām aprindām.

Izdevums "People" ziņo, ka Šarlote kāzās izrādījusi īpašu godu savai mirušajai vecmāmiņai – viņa bija aplikusi greznu "Cartier" briljantu kaklarotu, kuru Greisa Kellija saņēma dāvanā savās kāzās ar princi Renjē.

Šarlote un Dmitrijs par pāri kļuva pirms aptuveni trim gadiem.

Šarlote Kaziragi ir bijušās amerikāņu aktrises, Monako princeses Greisas Kellijas meitas princeses Karolīnas atvase. Šarlote ir astotā rindā uz Monako troni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!