Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Džonijs Deps (attēlā), gadiem ejot, varbūt arī ir zaudējis nedaudz sava kādreizējā šarma, tomēr viņa ekstravagantais tēls palicis līdzšinējais.

Jau ilgu laiku tiek trītas mēles par Depa izšķērdību, un spilgts piemērs tam, ka slavenais aktieris nav tālredzīgs un neplāno veidot prāvus uzkrājumus, ir trīs miljoni ASV dolāru, kurus viņš savulaik iztērēja, lai no lielgabala izšautu sava drauga rakstnieka Hantera Tompsona pelnus.

Tagad tapis zināms, ka, tērējot naudu, Deps dažkārt rīkojies visai neierasti - ārzemju mediji vēsta, ka atklātībā nonācis kāds līgums, uz kura viņš atstājis ne tikai savu parakstu, bet arī asins lāses.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā sākās Depa tiesāšanās ar finanšu vadības uzņēmumu un bijušajiem menedžeriem, un tiesas procesā viens pēc otra tiek celti gaismā neglaimojoši fakti par slaveno aktieri.

Starp tiem ir arī līgums par amerikāņu žurnālista, pazīstama biogrāfa Nika Tašesa arhīva iegādi – tam Deps iztērējis 1,2 miljonus ASV dolāru, un Londonas viesnīcā "The Dorchester" noslēgto līgumu rotā Depa asinstraipi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!