Foto: AFI

Jaunā laika līdera Einara Repšes dēls Gustavs Repše iestājies tēva dibinātajā partijā. Par dēla izvēli tēvs ļoti priecājas, jo, viņaprāt, būtu savādi, ja Gustavs izvēlētos citu partiju.

Kongresu nama Mazajā zālē, kur notika Jaunā laika kongress, Einara Repšes vidējais dēls Gustavs pirms kongresa reģistrēja delegātus un pēc tam ar lielu interesi klausījās politiķu runas.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Repše atzina, ka ļoti priecājas par dēla izvēli. "Biju patīkami pārsteigts, ka, aizejot uz kongresu, dēls jau bija priekšā un reģistrēja atnākušos," stāstīja Repše. Viņa dēls nu jau kādas četras nedēļas esot partijas jaunatnes nodaļas biedrs.

Vaicājot tēvam, vai Gustavs būs Jaunā laika jaunatnes nodaļas vadītājs, Repše paskaidroja, ka tur jau ir sava hierarhija, bet, ja dēls centīsies sevi pierādīt, tad viņam būs panākumi.

Repšes dēlam Gustavam šobrīd ir 19 gadi un viņš mācās Natālijas Draudziņas ģimnāzijas 12. klasē.

Runājot, vai tēvs zina, kur pēc 12. klases ies mācīties viņa dēls, Repše skaidro, ka tas jājautā Gustavam, jo viņam galvenais, lai dēls seko savai sirsdbalsij. "Galvenais, lai viņš izvēlas tādu profesiju, ka uz darbu viņš ies katru dienu ar prieku," tā Repše.

Galerijā: kadri no partijas Jaunais laiks kongresa 2009. gada 28. februārī Kongresu namā.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!