Foto: F64

LNT interaktīvā raidījuma Tautas balss šarmantā vadītāja Elīna Doļģe (attēlā) tandēmā ar kolēģi Māri Grigali šajā nedēļas nogalē iejutīsies savedēju lomā, jo viņi izraudzīti pat vadītājiem iepazīšanās un mīlestības šovā Aklās kāzas.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Elīna Doļģe atklāj, ka Aklās kāzas tomēr nav kā šovs, bet gan svinīgs pasākums vai pat ceremonija, kuras laikā skatītājiem būs iespēja no fināla dalībniekiem izvēlēties vissaderīgāko pāri, iespējams pat vairākus.

"Savulaik Aklajās kāzās pat bijuši tādi gadījumi, ka pāri, kurus skatītāji nav izvēlējušies kā saderīgus, pēc pasākuma ir sagājuši kopā un izrādījušies vēl veiksmīgāki nekā tie pāri, kurus skatītāji redzējuši kā saderīgus un salikuši kopā," zina stāstīt Aklo kāzu vadītāja Elīna.

Kāzu šova vadītājas ampluā Elīna iejutīsies pirmo reizi dzīvē. Šovs LNT tiešraidē norisināsies 13. un 14. februārī. Dalībai tiks atlasīti trīs puiši un trīs meitenes, kuri ir gatavi pieņemt izaicinājumu. 13. februāra tiešraidē – trīs meitenes un trīs puiši dosies uz savu pirmo randiņu studijā.

Neredzot cits citu, viņi centīsies saprast, kurš kuram ir vislabāk piemērots. Pēc iepazīšanās vienam pārim būs iespēja satikties un 24 stundu laikā iepazīties tuvāk. Viņi pavadīs kopā nakti un visu nākamo dienu. Savukārt raidījuma veidotāji rūpēsies par to, lai pāris izbaudītu visplašāko emociju gammu visdažādākajās dzīves situācijās.

14. februāra vakarā Aklo kāzu tiešraidē divi jauni cilvēki pieņems savas dzīves nopietnāko lēmumu - vai viņi būs gatavi teikt viens otram "jā" vārdu.

Elīna stāsta, ka Aklajās kāzās pieteikušies vairāk kā 200 dalībnieku. "Lasot anketas, secināju, ka tie būs 30 gadus veci cilvēki, kas vairāk domā par kāzām un ģimenes veidošanu," viņa piebilst.

Precēties gatavo cilvēku vēlmi Elīna skaidro ar centieniem atrast otru pusīti. "Mums ikvienam ir vēlēšanās, lai īstais un pareizais cilvēks ir pie sāniem. Tagad cilvēki iepazīstas internetā, taču šis iepazīšanās veids prasa lielāku uzdrīkstēšanos un paļaušanos, ka tiks satikts piemērots cilvēks," stāsta Elīna.

Vaicājot, vai nav iespējams, ka Aklajās kāzās piesakās cilvēki, kas arī reālajā dzīvē jau ir kopā un šajā šovā piedalās, lai publiski apprecētos, Elīna noraida šādu iespēju. "Tas ir riskanti, jo pilnīgi iespējams, ka viņus neizvēlas vai izvēlas tikai vienu no pāra. Šis nav tas gadījums," ir pārliecināta Elīna.

Lai arī Elīna pati vēl nav iestūrējusi laulības ostā, ja viņa to darītu, tad nekādā gadījumā ne publiski uz skatuves. "Ja es precētos, tad tikai klusā un mierīgā vietā," viņa piebilst, norādot, ka katru vakaru jau tāpat ir publiski redzama raidījumā Tautas balss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!