Foto: F64
Izraēlas zinātnieki atklājuši interesantu faktu - izrādās, skaistām sievietēm ir grūtāk atrast darbu. Arī TV "seja" Elīna Doļģe (attēlā) atzīst, ka viņai reiz gadījies saskarties ar līdzīgu problēmu - jaunā sieviete nav pieņemta darbā kādā Latvijas medijā sava enerģiskuma dēļ.

"Kad biju pavisam jauna - nu, protams, arī tagad es neesmu veca - bet tad, kad tikko sāku strādāt, vienā darba vietā mani nepieņēma, tomēr es to vairāk saistu ar savu tā brīža enerģiskumu," sarunā ar izklaides portālu Mango atmiņās dalās Doļģe.

Viņa piebilst, ka, iespējams, tolaik kārotajā darba vietā nav pieņemta, jo pārāk ātri virzījusies augšup pa karjeras kāpnēm.

Jaunā sieviete tāpat norāda, ka no draudzenēm gan dzirdējusi daudzus stāstus par nepieņemšanu darbā tādēļ, ka kāda bijusi par skaistu, kāda - par enerģisku, vēl kāda - par spēcīgu. "Cilvēki, īpaši priekšnieki, baidās no pārākiem darbiniekiem," ir pārliecināta Doļģe.

Elīna pati gan uzskata, ka negācijas tikai stimulē turpmākai virzībai. "Negācijas un skaudība rosina pierādīt, ka esi kāda amata cienīgs," saka žurnāliste.

Tomēr TV "seja" pati nebaidās no skauģiem un arī citiem iesaka atcerēties: "Skaists cilvēks ir cilvēks ar mirdzošām acīm! Ja kādreiz kāds nevēl labu vai ko noskauž, jāatceras, ka ir vēl vairāk cilvēku, kas spēs skaistumu un iekšējo spēku novērtēt!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!