Foto: LETA

Šoruden gana skaļi tika paziņots, ka pēc nepilnu gadu ilgušās laulības šķiras viens no spilgtākajiem pašmāju slavenību pāriem – uzņēmējs Valērijs Maligins un māksliniece Elīna Maligina. Tagad tapis zināms, ka laulātajiem tomēr izdevies nogludināt nesaskaņas un izlīgt.

Oktobra sākumā izplatījās ziņas, ka Maliginu laulība tiks šķirta un Elīna ar pirmajā laulība dzimušo meitiņu Hannu apmetusies uz dzīvi Austrijā, bet nu sieva atgriezusies atpakaļ Latvijā pie vīra. "Manās attiecībās ar vīru viss ir lieliski!" izdevumam "Kas Jauns" šonedēļ sacījusi māksliniece.

Elīna ar meitiņu Austrijā nodzīvojusi vairākus mēnešus, bet māksliniece nolēmusi tomēr atgriezties dzimtenē, lai nodarbotos ar to, kas viņu aizrauj. "Māksla, uzņēmumi "Silvanols" un "Longgo"," savas nodarbes uzskaitījusi Elīna.

Tāpat arī māksliniece pastāstījusi, ka turpmāk apņēmusies rūpīgāk sargāt savu privāto dzīvi un sniegt par to pēc iespējas mazāk komentāru.

"Medijiem ir milzīgs spēks. Tie var gan motivēt un celt, gan provocēt un graut. To esmu īpaši skaudri izjutusi saistībā ar manu privāto dzīvi. Tāpēc vēlos saudzēt gan sevi, gan visus savus mīļos un komentārus par privāto dzīvi sniegšu pēc iespējas mazāk. Jau kādu laiku dzīvoju Latvijā ar savu vīru un meitu. Ar to arī šobrīd aprobežosimies," piebildusi Elīna.

Atgādinām, ka līdz ar runām par pāra šķiršanos izskanēja arī baumas, ka Maligins bijis vardarbīgs pret Elīnu un pret viņu Austrijā pat ierosināts kriminālprocess. Savukārt cita stāsta versija liecināja, ka sieva uzbrukusi vīram un cietušais ir viņš, bet savos komentāros gan Valērijs, gan Elīna noliedza, ka būtu pret otru pacēluši roku.

Plašākai sabiedrībai par pāra attiecībām tapa zināms 2015. gada pavasarī. Savukārt aizvadītā gada rudenī uzņēmējs un māksliniece apprecējās. Elīna pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu.

Šī gada pavasarī tapa zināms, ka Maligina sieva kļuvusi par viņa vadītā uzņēmuma "Olainfarm" meitasuzņēmuma "Silvanols" valdes priekšsēdētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!