Foto: LETA
Uzņēmēja un pirts lietu speciāliste Elita Drāke (attēlā) uzskata, ka mūsdienu sieviešu skaistuma tendence – mākslīgi palielinātas krūtis – nāk par sliktu sievietes iespējai pilnvērtīgi izmantot pirti un no tā gūt labumu savai veselībai.

"Jebkāda veida implanti nav labvēlīgi iešanai pirtī - tas tomēr nav nekas dabīgs, kas ievietots sievietē. Pirtī karstums ir 70-90 grādi, kas var uzkarsēt implantus, tādejādi pasliktinot to stāvokli un sievietes pašsajūtu," izklaides portālam Mango skaidro Drāke.

Elita uzskata, ka arī bez pirts ilgtermiņā šādi implanti ir bīstami. "Ja sievietei ir krūšu implanti, tad pirtī nevar pērties. Protams, nav tā, ka peroties sit tikai pa krūtīm, bet peroties neviens nedomā, kurām ķermeņa vietām var "uzmest garu" un kurām nē," informē Elita.

Tāpat pirts speciāliste brīdina, ka pirtī nav vēlams iet vēža slimniekiem, ja slimība ir trešajā vai ceturtajā stadijā, ja pirts cienītājam ir aknu ciroze, jo nevar zināt, kā aknas reaģēs uz karstumu, un arīdzan, ja cilvēkam ir sifiliss ceturtajā stadijā.

"Grūtniecēm pirmos divus mēnešus nav vēlams izmantot pirti, jo tas ir laiks, kad māmiņa aprod ar bērniņu un bērniņš - ar māmiņu. Sākot no trešā mēneša, pirts ir veselīga ne tikai mammai, bet arī gaidāmajam mazulim. Pati gāju pirtī visus grūtniecības mēnešus - pēdējā mēnesī svētdien biju pirtī un otrdien dzemdēju mazuli," stāsta Drāke.

"Esmu pret krūšu implantiem un jebkādiem šādiem uzlabojumiem izskatā. Sieviete vēlas panākt, lai viņa izskatās skaistāka, vīriešu acīs iekārojamāka, bet pēc šādām operācijām visi redz, ka ir veikts uzlabojums mākslīgā ceļā, un visi saprot, ka tās nav tavas krūtis, bet, ja tā - vai ir jēga ko mākslīgi uzlabot," aizdomājas Drāke.

Elita uzskata, ka dzīvot saskaņā ar sevi un panākt lieliskas izmaiņas izskatā iespējams ar apģērbu, aksesuāriem un rūpēm par sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!