Foto: Publicitātes foto

Lai gan Ghetto TV žurnālisti ir pārliecināti, ka ar Neloģiskajiem jautājumiem viņiem izdevies pamatīgi izjokot visas Latvijas slavenības, kas gadījušās to ceļā, tam nepiekrīt uzņēmēje Elita Drāke (attēlā) – viņa izrādījusies gudrāka par jautājumu uzdevēju.

"Esmu neapmierināta, jo Neloģisko jautājumu uzdevējs presē izteicies, ka visi esot uzķērušies uz viņa joku, taču es uzskatu, ka neuzķēros. Kamēr citi mēģināja izprast jautājumu jēgu, pārprasīja, ko viņš ar to domā, es vienkārši atbildēju gan uz jautājumu "augšā vai apakšā", gan par "mērkaķīšiem garāžā"," sarunā ar DELFI Izklaide savu uzskatu pauž Drāke.

Pazīstamā uzņēmēja neapmulsa, atbildot uz jautājumiem, kuru jēga, vairāk iedziļinoties, kļūst tikai vēl grūtāk saprotama, bet droši atbildēja, stāstot to, ko pati vēlas.

"Es neprasīju, kas ar to jautājumu vispār ir domāts un nemeklēju tajā visā loģiku - vienkārši izmantoju iespēju runāt par lietām, kas mani satrauc. Sapratu, ka jautājumi ir pilnīgs kukū, un svarīgākas par jautājumiem ir manas atbildes. Acis nemirkšķinot, nopietni atbildēju arī uz to, vai pīpēju zāli vai man ir labs šampanietis," stāsta Drāke.

Pāris minūtēs viņa paspējusi atklāt tautai vairākas kosmosa sakarības un dot dzīvesgudrus padomus, par ko jau saņēmusi ļoti pozitīvas atsauksmes no šīs pašas tautas.

"Es ar savām atbildēm esmu topā - saņemu daudz zvanus, kuros man saka, ka atbildes, ko sniedzu uz Neloģiskajiem jautājumiem, var noderēt dzīvē," stāsta Drāke, par kuras asprātīgo izeju no situācijas sociālajos portālos sajūsminās arī vietējās slavenības.

"Pati arī biju pārsmējusies, skatoties šos klipus. Viss kārtībā - Latvijā ir vēl viens jocīgs cilvēks. Tomēr uzskatu, ka mani viņam neizdevās apmuļķot," par Neloģisko jautājumu uzdevēju spriež Drāke.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!