Foto: Publicitātes foto
Pēc desmit gadu kopdzīves šķiras rakstnieces Karīnas Račko un viņas vīra kopīgais dzīves ceļš, portālam "Delfi" pavēstīja Račko.

Latvijas komerciāli veiksmīgākā erotisko trilleru rakstniece un zobārste Karīna Račko noslēgusi būtisku savas dzīves posmu – izjukusi viņas laulība ar apdrošināšanas speciālistu. No abu "Instagram" profiliem arīdzan pazudušas kopbildes, kuru iepriekš bija daudz.

"Mēs oficiāli šķiramies. Tieši šonedēļ parakstām laulības šķiršanas dokumentus. Vairāk gan neko nekomentēšu," portālam "Delfi" vēsta rakstniece.

Pāris apprecējās 2012. gada 14. jūlijā un katru gadu savā kāzu jubilejā devās ceļojumos; svinēta tika arī laulības desmitā gadskārta šogad. "Viņš palīdzēja man izaugt par sievieti un kļūt par labāko mammu mūsu meitai. Jau 10 gadus mīlēta, novērtēta, lutināta," Račko vēstīja Rožu kāzu rītā vēl pirms pusotra mēneša.

34 gadus vecās ventspilnieces laulībā piedzimusi meita Šarlote, kurai nu jau septiņi gadi.

Račko (meitas uzvārdā Kopmane) ir sešu romānu autore, viņas grāmatas sasniegušas Latvijas mērogam neraksturīgas tirāžas un tikušas pārdotas vairāk nekā 50 000 eksemplāros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!