Foto: Publicitātes foto

Daiļajai erotisko bestselleru autorei un zobārstei Karīnai Račko pēc šķiršanās no vīra pielūdzēju netrūkst – mēļo, ka viņa uzsākusi jaunas attiecības.

Raidījuma "Pasaki to skaļi" studijā viņa atklājusi, ka nesen kāds kungs pat bijis gatavs ļaut izraut zobu bez anestēzijas, lai tik varētu iepazīties ar Karīnu.

Par šķiršanos no vīra Karīna publiski paziņoja teju vienlaikus ar savas septītās grāmatas "Es neesmu tava" iznākšanu. Viesojoties kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi," rakstniece atklāja savu skatījumu un publiski komentēja savas šķietami laimīgās 10 gadus ilgās kopdzīves izjukšanu.

Karīna atzina, ka reiz tiešām ar vīru kopā bijusi laimīga. Abi satikušies ļoti jauni, tikai nedaudz pēc 20 gadu vecuma un toreiz tiešām bijuši saderīgs pāris. Kopā pavadīti vairāki skaisti gadi un pasaulē nākusi meita, tomēr kādā brīdī katrs no laulātajiem aizgājis savā virzienā.

Karīna jau vairākus gadus laulībā nav jutusies laimīga, tomēr saņemties izšķirošajam solim nav bijis viegli.

"Man bija bail aiziet, galvenokārt, bērna dēļ – nu kā tas būs, tagad es būšu tā, kas izjaukusi ģimeni, un kaut kā es ieciklējos uz to, ka – nu neko, ir jāiztur, jāizcieš. Bija lūzuma punkts, kad es sapratu, ka nu gan viss – vairs tas tā nevar turpināties, man ir jāiet prom. Tad arī savācu mantas, savācu savus labutēnus, ieliku mašīnā un aizbraucu prom," viņa teica.

Kas tad īsti bija šis lūzuma punkts? Rakstniece neslēpa, ka viņai kā mākslinieciskai dvēselei cilvēkos svarīgs ir dziļums, briedums, eksistenciālas vērtības, ne tikai "muskuļi un nauda".

Viņa gribējusi būt brīva, tā arī aizgājusi un negrasās cīnīties par mantu vai tiesāties, jo naudu vienmēr var nopelnīt.

Sarunas Karīna atzina, ka ir vīram pateicīga par meitu, par izaugsmi un morālo atbalstu, kuru viņš nekad nav liedzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!