Foto: Publicitātes foto
Patīkams pavērsiens šopavasar noticis latviešu aktrises Evijas Skultes privātajā dzīvē – viņa nesen uzsākusi jaunas attiecības.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Skulte vairākos saviesīgos pasākumos tika manīta kopā ar kādu noslēpumainu vīrieti – abi plecu pie pleca apmeklēja seriāla "UgunsGrēks" noslēguma ballīti, bet vēlāk devās uz "Olympic Voodoo Casino" 11 gadu jubilejas dzīrēm.

Simpātiskā aktrise izdevumam "Kas Jauns" šonedēļ apstiprinājusi – viņai izveidojušās romantiskas attiecības.

"Esmu atnākusi ar savu draugu Aimuru. Viņš ir no Igaunijas. Daudz par šo tēmu runāt nevēlos, jo mūsu attiecības ir sākuma stadijā. Nezinu, kā dzīve izvērtīsies turpmāk. Neko jau nevar zināt," sacījusi Skulte.

Aktrise pastāstījusi, ka ar jauno draugu Aimuru Krūsi viņa komunicē krievu valodā. Savukārt abu iepazīšanās notikusi kādā spa centrā.

Arī Aimurs nav slēpis – viņam Evija ļoti patīkot. Tiesa, sākumā viņš nemaz neesot zinājis, ka viņa ir Latvijā atpazīstama aktrise.

"Kad iepazināmies, nezināju, ka Evija ir Latvijā populāra personība, taču esmu pārliecināts, ka pie šāda Evijas statusa var pierast. Žēl, ka neprotu latviešu valodu. Vajadzēs mācīties, lai zinu, ko cilvēki apkārt runā," sacījis Skultes mīļotais.

Atgādinām, ka Skultei savulaik bija visnotaļ vētrainas attiecības ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā. Vairāku gadu garumā abi šķīrās un atkal sagāja kopā, bet pirms aptuveni diviem gadiem dienesta romānam tika pielikts punkts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!