Foto: Vida Press

Slavenību dzīvi atspoguļojošo izdevumu šīs nedēļas karstākais un apspriestākais notikums ir fakts, ka amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu dalībniece Kima Kardašjana bikini visā godībā atrādījusi savu brango dupsi. Savukārt sabiedrības novērtējums ir neviennozīmīgs – daļa ir sajūsmā, bet netrūkst arī tādu, kurus daiļavas zīmēšanās šokējusi un nepajokam nokaitinājusi.

Kima kopā ar draudzenēm bija devusies atpūsties uz Meksiku, un viņas gaitas cītīgi dokumentējuši paparaci, kuru ķēriens bijis zelta vērtē – Kardašjanas izdaudzinātais dupsis iemūžināts no visiem iespējamajiem rakursiem.

Jāatzīmē, ka tabloīdu zvaigzne pati radījusi labvēlīgus apstākļus, lai sensāciju mednieki ar kamerām nebūtu vīlušies. Kima vairāku dienu garumā nomainījusi dažādus bikini, slājusi pa pludmali kā īstena dieviete un visbeidzot savu milzu pēcpusi niecīgos stringos lepni atrādījusi baseina malā.

It kā ar to vēl nebūtu gana, Kima paralēli sociālajos tīklos tīksminājusies par bildēm un vīterojusi, ka viņas ķermenis esot nevainojams.
Foto: Vida Press

Bildes kļuvušas par īstu tabloīdu sensāciju, tomēr sabiedrība sašķēlusies divās nometnēs, un izskatās, ka šoreiz daiļava tomēr nedaudz pāršāvusi pār strīpu – bildes ar Kimas dupsi sašķobījušas viņas popularitāti.

Jāatzīmē, ka fotogrāfijas Kimas visai pasaulei sniegušas iespēju viņas pēcpusi novērtēt bez foto apstrādes programmu un "Instagram" filtriņu izskaistinājumiem, un dupša dabiskais izskats daudziem licis vilties – to sedz acīmredzams celulīts, tā aprises šķiet mākslīgi uzlabotas un nelabvēļi arī sprieduši, ka sēžamvieta, salīdzinājumā ar pārējo ķermeni, izskatoties neproporcionāli.

Izdevums "Mirror" steidz ziņot, ka pēdējās dienās Kima zaudējusi ievērojamu fanu pūli – viņas "Instagram" foto bloga sekotāju skaits sarucis par vismaz 100 tūkstošiem.

Lai gan Kima panākusi vēlamo publicitāti, izrādīšanās viņai dārgi maksājusi, jo tūkstošiem daiļavas pielūdzēju sociālajos tīklos pauduši sašutumu, ka viņa līdz šim visus esot mānījusi un, visticamāk, savas publicētās pikantās bildītes regulāri mākslīgi uzlabojusi, lai noslēptu ķermeņa nepilnības.
Foto: Vida Press

"Neticami. Kima, pamosties un beidzot aptver realitāti – tavs labākais draugs ir fotošops," sociālajos tīklos šķendējies kāds nokaitināts indivīds. Arī daudzi citi šūmējušies, ka Kima jau labu laiku visus esot maldinājusi un slēpusies zem maskas, radot iespaidu, ka viņa ir labāka par parastajiem mirstīgajiem.

"Kima, tu man raisi nelabumu, kad runā par to, cik tavs ķermenis esot nevainojams. Tu it visu skrien labot pie plastikas ķirurgiem. Tavā ķermenī nav nekā dabiska," savas dusmas paudis kāds sociālo tīklu lietotājs.

Tāpat Kimas dupsīša foto aizsākuši kaismīgas diskusijas par sieviešu tiesībām būt dabiskām un nekaunēties no celulīta vai citām lietām, ko sabiedrība ierasti uztver kā defektu.

Arī "Delfi Izklaides" veiktā aptauja liecina – amerikānietes brangais dibens nokaitinājis pat latviešus. Savu viedokli pauduši vairāk nekā seši tūkstoši lasītāju, no kuriem 38 procentiem pēc bilžu apskatīšanas viedoklis bijis – "Celulīts? Fuj!".

Savukārt 19 procenti uzskata, ka tas ir pārāk liels, 17 procenti aptaujas dalībnieku šausminājušies "kāpēc es to redzēju", bet 15 procentiem ļaužu Kimas pēcpuse bijusi pilnīgi vienaldzīga, un tikai attiecīgi seši un pieci procenti aptaujāto uzskatījuši, ka Kardašjanas dupsis ir sievišķīgs un labprāt tādu gribētu arī sev.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!