Foto: Vida Press

Rudentiņš šogad ir īpaši bagāts un ražīgs slavenajā Kardašjanu ģimenītē. Tabloīdi vēsta, ka trīs no dinastijas pārstāvēm ir gaidībās – Hloja, Kailija un Kima, kuras bērniņu iznēsā surogātmāte. Pirmās divas grūtniecību joprojām nav oficiāli apstiprinājušas, un faniem vaiga sviedros nākas meklēt pavedienus, kas to apliecinātu.

Topošās māmiņas šo uzdevumu neatvieglo, jo rūpīgi slēpj norādes, kas apliecinātu, ka viņas ir gaidībās. Tā, piemēram, Kailija Džennera, izejot sabiedrībā, priekšroku dod platiem, auguma aprises nosedzošiem apģērbiem. Arī sociālajos tīklos publicētajos kadros jaunā sieviete slēpj savu puncīti.

Krietni vien atklātāku foto šonedēļ publicējusi Hloja. Viņa "Instagram" tīklā padalījusies ar mīlas pilnu kadru, kurā iemūžināta kopā ar savu mīļoto vīrieti un gaidāmā mazuļa tēvu, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Tristanu Tompsonu (abi attēlā).

Momentuzņēmumā Hloja pieguļošā kleitā iemūžināta pilnā augumā, un foto sniedz iespēju viņas ķermeņa aprises apskatīt kā uz delnas, un fani piedzīvojuši lielu vilšanos – bildītē nav ne vēsts no grūtniecības vēderiņa.

Kardašjanu māsiņu fani sākuši vētīt, kā tas nākas, ka tabloīdi izziņojuši Hlojas grūtniecību, bet viņas auguma aprises pat ne mazdrusiņ neliecina par to, ka viņa būtu bērna gaidībās.

Daļa komentētāju pieļāvuši, ka foto uzņemts pirms kāda laika, savukārt citi bildīti izpētījuši sīkāk un secinājuši – Hloja visus apmānījusi, ar fotošopu samazinot savu vēderiņu, tādējādi cenšoties saglabāt intrigu par grūtniecību.

Tiesa, šāda noslēpumainība ne visiem bijusi pa prātam – daudzi sūkstījušies, ka Hloja apzināti kacinot pasauli, lai nerimtu milzu interese par viņas ģimeni.

❤️ My Love ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Oct 16, 2017 at 9:12am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!