Foto: Privātais arhīvs

Iemeslu patrīt mēles aizvadītās nedēļas izskaņā saviem nelabvēļiem sarūpējusi dažādu Krievijas televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja Ļera Kudrjavceva. 47 gadus vecā daiļava publiskojusi kadrus, kuros izskatās ne visai glaimojoši, un kaimiņzemes prese steigusi pavēstīt, ka Ļera beidzot parādījusi savu seju bez biezas grima kārtas.

Ļera, kura šovasar laida pasaulē meitiņu, neskaitāmas reizes ierindota starp Krievijas šovbiznesa skaistākajām sievietēm – par populāro TV personību fano tūkstošiem dāmu, kas tīko uzzināt viņas jauneklīgā izskata noslēpumu.

Tiesa, nelabvēļiem labpatīk domāt, ka Ļera jaunību saglabā ar plastiskajām operācijām, savukārt novecošanas pazīmes sejā slēpj zem biezas kosmētikas kārtas. Pati TV zvaigzne par šiem pieņēmumiem nesen iesmējusi, apmānot ļaudis ar kadriem, kuros viņa it kā iemūžināta bez grima.

"Draugi, jūs man lūdzāt, lai es kaut kad parādu, kā izskatos bez grima. Lūk, tagad es esmu bez grima," "Instagram" īsajos video stāstos aizvadītās nedēļas izskaņā savus sekotājus uzrunājusi Ļera.

Televīzijas personība padalījusies ar kadriem, kuros viņa izskatās pavisam svešāda – Ļeras seja izskatījusies piepampusi, zem viņas acīm bijuši tumši loki un ādu klājuši vasarasraibumi un pumpu atstātas rētiņas.

Ļeras izskats šokējis daudzus, un fani nav spējuši noticēt, ka sieviete tik ļoti var pārvērsties, kad viņas seja nav izskaistināta ar grimu. Tiesa, vēlāk gan izrādījies, ka televīzijas raidījumu vadītāja tikai pajokojusi un viņas neglaimojošā izskata izskaidrojums ir pavisam vienkāršs – Kudrjavceva iesaistījusies jaunā projektā, kura ietvaros nācies piedzīvot pārvērtības.

View this post on Instagram

@cherdantsev71 Усы решают .

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Sep 22, 2018 at 6:43pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!