Foto: Privātais arhīvs
Zināmu sabiedrības atpazīstamību guvusī fitnesa modele Karīna Akmens, kura jau krietnu laiku pārcēlusies uz dzīvi Anglijā, gatavojas jauniem izaicinājumiem un aktīvi strādā pie savas fiziskās formas, kā arī paguvusi piedalīties dažādos foto projektos ar savu mīļoto vīrieti Juri Skribānu (abi kopā attēlā).

"Ar Juri abi esam sākuši gatavoties pavasarim, un šobrīd mums jāiztur aptuveni divpadsmit nedēļu gara diēta, kuras rezultātā ceram uz vēl nepieredzēti labām formām.

Juris centīsies uzvarēt konkursā Mr. Britain, un arī es turpināšu piedalīties dažādās sacensībās. Nopietnākās no tām notiks augustā, kad plānoju doties uz Lasvegasu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Karīna.

"Paralēli treniņiem darbojos arī projektā, kurā piedāvāju cilvēkiem dažādas ķermeņa mainīšanas un pilnveidošanas iespējas - tievēšanu, muskuļu nostiprināšanu, veselības uzlabošanu, stājas koriģēšanu, kā arī sagatavošanu skatuves iznācieniem.

Tas ir pilns komplekts, tāpēc darba ir patiešām daudz un tas, protams, nogurdina. Uzskatu, ka šis projekts ir šīs sezonas lielākais izaicinājums," atklāj fitnesa modele.

"Tāpat nesen ieguvu arī dažas papildu kvalifikācijas un, tā kā mani joprojām ļoti aizrauj uztura zinātne, turpinu to pētīt arvien dziļāk.

Savukārt brīvajā laikā ar Juri piedalāmies arī dažādās fotosesijās, jo mums patīk radīt ko jaunu, interesantu un nebijušu, kā arī netrūkst dažādu piedāvājumu," nosaka Karīna, atklājot, ka drīzumā viesosies arī Latvijā.

"Maijā esmu ieplānojusi atbraukt uz Latviju. Centīšos noorganizēt Latvijas klientiem kādu īpašu treniņnometni vai fitnesa pasākumu, daloties jauniegūtajās zināšanās" savās iecerēs dalās Karīna.

Fotogalerijā: ieskats jaunākajos pāra fotoprojektos, kā arī Karīnas privātajā bilžu arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!