Foto: Privātais arhīvs

Pērn rudenī tapa zināms, ka izšķīries viens no populārākajiem un zināmākajiem pašmāju fitnesa aprindu mīlas pāriem – sporta un veselīga dzīvesveida entuziasti Paula Freimane un Pēteris Rumpis.

Abi labi trenēto ķermeņu īpašnieki gan nav ilgi baudījuši vientulību – gan Pēteris, gan Paula nu jau uzsākuši jaunas attiecības.

Pēteris jau drīz pēc šķiršanās no Paulas sociālajos tīklos atrādīja savu jauno simpātiju. Savukārt bijusī draudzene pašmāju presei pastāstīja, ka lēmums šķirties pieņemts abpusēji, viss noticis ļoti mierīgi un lēni.

Tiesa, Paula arī atzina, ka viņai nav pieņemams tas, ka bijušais tik drīz pēc šķiršanās sociālajos tīklos dižojas ar jauno simpātiju, tāpēc "par draudzību īsti runas vairs nevar būt".

Aizvadītā gada nogalē publiskajā telpā izskanēja runas, ka arī Paula atradusi jaunu sirdsāķīti. Viņai tika piedēvētas attiecības ar fitnesa treneri Arvi Mazurovu.

Abi fitnesa entuziasti pagaidām nav publiski apstiprinājuši savas attiecības, tomēr fitnesa skaistules un trenera sociālo tīklu profilos publiskotā informācija vedina domāt, ka abu jūtas ir visai nopietnas.

Tā, piemēram, Paula aizvadītās nedēļas izskaņā sociālajos tīklos padalījusies ar pikantu bildi apakšveļā, un Arvis komentāros viņai veltījis komentāru "mana karaliene". Paula atbildējusi ar bučiņām un sirsniņām.

View this post on Instagram

Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow. 🌸🌤

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on Jan 23, 2020 at 8:05am PST

View this post on Instagram

Style is a way to say who you are without having to speak Outfit @man.kokos

A post shared by Arvis Mazurovs (@arvismile) on Jan 23, 2020 at 10:46am PST

View this post on Instagram

🤿💦

A post shared by Arvis Mazurovs (@arvismile) on Nov 25, 2019 at 6:40am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!