Foto: Privātais arhīvs

Svētdien, 13. septembrī, Latvijā atzīmē Tēva dienu. Tomēr Latvijā netrūkst vīriešu, kuri ik dienas novērtē to, kāda laime ir būt tēvam un arī citiem parāda, cik feina ir šī loma, lepojoties ar lolojumiem un kopīgajām aktivitātēm sociālajos tīklos. DELFI Izklaide noskaidrojusi, kuri ir sociālos tīklos aktīvākie un iedvesmojošākie Latvijas slavenie tēvi.

Jauno tēvu iedvesmotājs - Andris Kivičs

Mūziķis Andris Kivičs jau izsenis tautai simbolizē arī gādīgu tēvu. Kivičs turpināja aktīvi rūpēties par dēliņu Kristoferu arī pēc attiecību izbeigšanas ar viņa māti, un nu kopā ar sievu Madaru audzina arī divas meitiņas - Keitiju un Kimu.

Kivičs nereti iziet sabiedrībā kopā ar meitiņām, un arī portālā Facebook viņam rotājas sirsnīgas bildes, kuras varētu iedvesmot ne vienu vien Latvijas puisi izveidot ģimeni. Mūziķis intervijās allaž uzsvēris ģimenes un bērnu nozīmi savā dzīvē un viņa bildes sociālajos tīklos ir uzskatāms apliecinājums tam, ka rotaļas ar bērniem - tas nav tikai māmiņu uzdevums.

Vientuļais tēvs, kurš nesūdzas - Artūrs Duboks

Grupas A-Europa solistam Artūram Dubokam dzīvē nav veicies ar sievietēm - mūziķis savulaik stāstījis, ka abas viņa bērnu mātes atstājušas bērnus tēvam, lai pašas dotos laimes meklējumos.

Tomēr dziedātājs par to nekad nav sūrojies - tēva loma viņu priecē. Dēls Artūrs jau izaudzis par brašu jaunekli, taču par Artūra dzīves galveno sievieti kļuvusi viņa un dziedātājas Sollas meitiņa Mišela, kura lielu daļu laika pavada kopā ar tēvu.

Ar bildēm no kopīgām nodarbēm Duboks lepojas arī sociālajos tīklos. Abi kopā brauc ceļojumos, iet sēņot un dara daudz citu aktīvu lietu.

No siržu lauzēja par ģimenes cilvēku - Miks Ozoliņš

Ironiski, ka par vienu no izrādīties kārākajiem tēviem sociālajos tīklos kļuvis bijušais siržu lauzējs Miks Ozoliņš, kurš pats sevi pozicionē kā seksa guru. Nu jau labu laiku pašpasludinātajam seksa guru mīlas prieki nav prātā.

Viņš sociālajos tīklos izveidojis gādīga tēva tēlu un regulāri velta ierakstus ģimenes tēmai, kā arī lepojas ar savu skaisto meitiņu Eisliju.

Ozols starp četrām puķēm - Armands Simsons

Viens no spilgtākajiem tēviem sociālajos tīklos noteikti ir raidījuma Superbingo vadītājs un hokeja kluba Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons. Vīrietis ir trīs meitiņu tēvs, un savos attēlos sociālajos tīklos viņš labprāt pozē kopā ar visām savām puķēm.

Raidījuma vadītājs izklaidēties dodas kopā ar ģimeni - vai tā būtu kāda laba koncerta apmeklēšana, vai došanās uz hokeja spēli vai vienkārši atpūta pie dabas. Simsona sociālo tīklu konti būs labs iedvesmas avots ģimenēm arī stila ziņā - visa ģimene allaž saģērbusies perfekti saskaņoti.

Novērtē ikvienu tikšanās minūti - Sandis Valters

Lai gan leģendāro basketbolistu Valteru dzimtas pārstāvim Sandim tā arī nav izdevies izveidot laimīgas ģimenes attiecības un viena no bērnu mātēm pat viņu apsūdzējusi vardarbībā, basketbolists to mēģina kompensēt tagad.

Sportistam nav tā laime ik dienas pavadīt kopā ar saviem bērniem - viņa jaunāko atvašu māte ar bērniem mitinās Amerikā, taču, atkal saticis bērnus, Valters steidz publiskot bildes un priekpilnus tekstus savos sociālajos tīklos. Šķiet, ka sportists tikai pēc savu ģimeņu izjukšanas sācis novērtēt to patieso vērtību.

Basketbolista piemērs var noderēt tiem Latvijas tēviem, kuri šobrīd īsti nenovērtē savu ģimeni un pat sapņo par dzīvi atšķirtībā, jo apliecina - pat tādam varenam sportistam kā Sandis sāp dzīvošana šķirti no bērniem un viņš novērtē ikvienu tikšanās minūti.

Ar dēlu uz mūzikas festivālu - Toms Grēviņš

Hipsterīgajiem jauniešiem lielisks iedvesmas avots būs dīdžejs Toms Grēviņš. Viņš ir piemērs tiem jauniešiem, kuri atturas no bērnu radīšanas, jo uzskata, ka mazuļa ierašanās ģimenē pieliks treknu punktu viņu sociālajai dzīvei.

Aktīvais Grēviņš dēlu Evertu ņem līdzi ārzemju ceļojumos un uz mūzikas festivāliem un ar mazo puisīti rokās sasveicinās ar slavenībām. Dīdžeja dzīvi dēliņš ir padarījis tikai krāsaināku.

Klubi un ģimenes dzīve ir savienojami- DJ Gustavito

Nav nekādu problēmu attaisnot Latvijas labākā dīdžeja titulu, regulāri iegriežot ballītes klubos, tajā pašā laikā esot gādīgam ģimenes tēvam. To var apliecināt DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš.

Viņa sociālo tīklo kontos līdz ar attēliem no spridzīgām ballītēm netrūkst arī sirsnīgu kadru kopā ar dēlu Dominiku, kas atgādina, ka viss dzīvē ir balansā - arī vecāki var izklaidēties, un arī tusētāji var būt lieliski tēvi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!