Foto: Privātais arhīvs
Skaistu notikumu aizvadītās nedēļas izskaņā piedzīvojis amerikāņu futbola spēlētājs Roberts Grifins III – viņš greznā ceremonijā par sievu apņēmis igauņu vieglatlēti Grēti Šadeiko.

28 gadus vecais Grifins un par viņu četrus gadus jaunākā Grēte gredzenus mija sestdien, 10. martā. Kāzas notikušas ģimenes un tuvāko draugu lokā, vēsta izdevums "People".

Pāris plašāku sabiedrību par šo priecīgo notikumu informējis ar sociālo tīklu starpniecību, "Instagram" tīklā padaloties ar svinību kadriem.

"Pirmais vārds Grēte, uzvārds – Grifina. Viss, ko es jebkad esmu vēlējies, ir būt tavs varonis. Beigu beigās izrādās, ka tu esi mana varone," romantiska kāzu foto aprakstā vēstījis Grifins.

Kā vēsta ārzemju mediji, romantiskas attiecības starp amerikāņu futbola spēlētāju un igauņu vieglatlēti, kura 2012. gadā iestājās Floridas štata universitātē, uzplauka pirms aptuveni diviem gadiem.

Pāris saderinājās aizvadītā gada maijā. Divus mēnešus vēlāk – jūlijā – Grēte laida pasaulē abu kopīgo meitu Gloriju.

Šī ir igauņu vieglatlētes pirmā laulība. Savukārt Grifins pērn oficiāli izšķīrās no savas pirmās sievas, kura arī viņam dāvājusi meitu.

This is a lifetime job. #Family #MyEverything #KnowYourWhy

A post shared by Robert Griffin III (@rgiii) on Jan 21, 2018 at 6:27pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!