Foto: Privātais arhīvs
Pievilcīgā jelgavniece Sabīne Jemeļjanova (attēlā), kura Lielbritānijā izveidojusi veiksmīgu kailfoto modeles karjeru, pārsteigusi visus savus fanus un atbalstītājus ar ļoti atklātu bildīti. Tajā skaidri saskatāmas strijas uz latviešu daiļavas brangajām krūtīm.

Sabīne, kuras pamatnodarbošanās ir krūšu atkailināšana dažādos pieaugušo žurnālos, savā Instagram foto blogā padalījusies ar attēlu, kurš pierāda, ka arī modeles ir tikai parasti cilvēki ar ķermeņa nepilnībām.

Skaistule 13. oktobrī, kas tiek dēvēts par starptautisko dienu bez krūštura, publicējusi pikantu selfiju, kurā viņa iemūžināta kailām krūtīm. Turklāt modele nav centusies apslēpt neglītās strijas, kas klāj viņas apetītlīgo dekoltē zonu.

Sabīnes galvenais darba instruments un panākumu atslēga ir viņas sievišķīgais ķermenis, kurš pavisam plikiņš vai puskails gozējies teju visos populārākajos britu pornožurnālos, un jelgavnieces vingrajam augumiņam izveidojies prāvs fanu pulks.

Tiesa, parasti žurnālos publicētie attēli ir pārveidoti un uzlaboti ar dažādu foto apstrādes programmu palīdzību, tādēļ nav nekāds brīnums, ka daiļavas pārdrošais solis publicēt bildi, kurā redzamas strijas, sajūsminājis daudzus.

13th October, It's international "NO BRA DAY" today. Tell all the beautiful girls out there!

A photo posted by Sabine Jemeljanova (@sabinejofficial) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!