Foto: Instagram.com/avajofficial/

Pazīstamā latviešu kailfoto modele Sabīne Jemeļjanova (attēlā), kura jau vairākus gadus dzīvo Anglijā, savus fanus pārsteigusi ar atklātu foto, kurā redzams, ka uz viņas kuplajām krūtīm ir strijas.

Sabīne šobrīd dzīvo Anglijā, kur viņai izveidojusies veiksmīga apakšveļas un kailfoto modeles karjera. Savas gaitas daiļā latviete dokumentē "Instagram" foto blogā, kuram jau ir vairāk nekā 89 tūkstoši sekotāju.

Nevienam nav noslēpums, ka profesionālajās fotosesijās tapušie kadri bieži vien tiek uzlaboti bilžu apstrādes programmās un šajā procesā tiek notušēti dažādi sīki defektiņi. Tiesa, Sabīne nekautrējas faniem parādīt savu dabisko skaistumu.

Nesen modele padalījusies ar bildi, kurā uz viņas krūšu apaļumiem labi saskatāmas strijas. Attēls arī papildināts ar mirkļbirku "#stretchmarks" jeb "strijas", apliecinot, ka viņa lepojas ar sava izskata iezīmēm.

Viņas atklātība izpelnījusies lielu atzinību – bildīte saņēmusi prāvu sarkano sirsniņu jeb "patīk"skaitu, kā arī neskaitāmus komentārus, kuros modeles fani apjūsmojuši viņas strijas un drosmi rētiņas uz krūtīm parādīt publiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!