Foto: Privātais arhīvs
Maija izskaņā apprecējies miljonāra Oskara Barševska dēls Oskars, kurš savulaik tika uzskatīts par pašmāju zelta jaunatnes simbolu, bet pēc tam izputināts aizbēga uz Taizemi.

Miljonāra dēls Oskars Barševskis savu slavas virsotni sasniedza 2008. gada vasarā, kad bija attiecībās ar sabiedrības dāmas profesijas pamatlicēju Latvijā – Aneti Sončiku. Abi tika uzskatīti par tā laika zelta jaunatnes simbolu, un, ja ballītē neieradās šie spīdekļi, tas bija milzīgs kauns tās rīkotājiem.

Miljonāra dēls, grezni uzdzīvojot, pamanījās īsā laikā nolaist uz grunti tēva viņam sagādātos biznesus un pazaudēt lepnos īpašumus. Līdz ar turības zaudēšanu pazuda arī smalkā draudzene, un klīda runas, ka dusmīgais tēvs izslēdzis dēlu no mantojuma.

2009. gada martā mediji ziņoja, ka izputinātais miljonāra dēls aizbēdzis uz Taizemi, lai sāktu jaunu dzīvi. Kopš tā laika bijušais zelta jaunatnes simbols Latvijai bija zudis – ik pa brīdim vien šur tur nošalca kāda bauma par miljonāra dēla sūro dzīvi pēc nokrišanas no saviem augstumiem.

Mēļoja, ka viņš neilgi pēc ierašanās Taizemē nonācis cietumā par pārtikas zagšanu. Turīgais tēvs publiski paziņoja, ka no dēla atteikties negrasās, un izteica cerību, ka svešatnē grūtajos apstākļos pavadītais laiks mainīs dēla uzvedību un izšķērdīgo dzīvesveidu.

Lai arī informācija par kādreiz tik slavenā ballīšu zvēra gaitām sociālajos tīklos ir ļoti skopa, nupat viņš padalījies jaukos jaunumos. Barševskis "Facebook" atklājis, ka maija izskaņā apprecējies.

Par viņa sievu kļuvusi kāda Mirjama (pāris attēlā), kura par sevi pastāstījusi vien to, ka izglītību guvusi "dzīves skolā". Ziņa par kāzām liks atviegloti nopūsties 2008. gada galvenā ballīšu zvēra faniem, kuri visus šos gadus slepus turēja īkšķīšus par to, lai trakulīgā jaunieša samudžinātais dzīvesstāsts beidzot ievirzītos pozitīvā gultnē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!