Foto: Privātais arhīvs

Eiropas basketbola čempionāta spēļu karstumā pat nesportiskākos tautiešus sāk interesēt 12 puiši, kuri aizstāv Latvijas godu spēles laukumā. DELFI Izklaide piedāvā iespēju ielūkoties šo puišu ikdienas dzīvēs ārpus basketbola laukuma.

Interesanti, ka šī basketbolistu paaudze nav tik zīmēties kāra kā spēlētāji pirms dažiem gadiem, kuri labprāt plosījās klubos un taisīja skandālus, taču arī šie sportisti nesmādē labu atpūtu. Savas ikdienas aktivitātes daļa no viņiem labprāt atrāda arī faniem, publicējot attēlus savu sociālo tīklu profilos.

Dairis Bertāns no basketbola brīvajā laikā iecienījies zvilnēšanu baseinos, ceļojumus un kārtīgu maltīšu baudīšanu dažādos restorānos, ar ko palepojas arī sekotājiem.
Sociālajos tīklos varen aktīvs ir arī Jānis Timma, kurš regulāri iepriecina fanus, atrādot savu muskuļoto un aptetovēto torsu sporta aktivitātēs vai uz kādu skaistu ainavu fona. Šis sportists īpaši iecienījis selfijus un savas greznās dzīves izrādīšanu.
Arī Rolands Freimanis labprāt taisa selfijus, īpaši neiespringstot par fonu, toties piedomājot par sasukas izskatu.
Izlases vecāko spēlētāju sociālo tīklu profili jau ir nopietnāki, un tie nav tik selfijiem piebāzti. Jānis Blūms atrāda sportiskus sasniegumus, kulinārus meistardarbus un vienkārši priecē fanus ar sirsnīgām ģimenes bildēm.
Kristapa Janičenoka sociālajos tīklos savukārt galvenokārt figurē tikai sporta notikumi. Basketbolists sociālajos tīklos nav īpaši aktīvs - viņa Facebook profils lielākoties sastāv no bildēm, kurās viņu atzīmējuši draugi un fani, ar kuriem sportists neatsakās nopozēt.

Tomēr atrodas arī tādi, kuri, neskatoties uz savu zvaigžņoto statusu, atpūšas kā parasti cilvēki un sociālajos tīklos zīmēties neraujas. Piemēram, Žanis Peiners ir īsts jokdaris un sociālajos tīklos māžojas, fotografējot sevi uz ķīniešu fona vai smieklīgās situācijās ar draugiem.

Arī Haralds Kārlis, tāpat kā Mārtiņš Meiers, šad tad iepriecina tautu ar kādu bildi, bet personīgās fotogrāfijas patur saviem tuviniekiem. Savukārt citiem pietiek ar to, ka viņus bildēs atzīmē draugi, paziņas un fani - pašu privātās bildes viņi arī patur pašu privātai lietošanai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!