Foto: Arkady Gluhih

Šobrīd norisinās pavasara Rīgas modes nedēļa, kurā vairāku dienu garumā tiek izrādītas gan pašmāju, gan ārzemju dizaineru jaunākās kolekcijas. Daudzie pasākumi ierasti pulcē stila lietpratējus, kuru vidū netrūkst arī sabiedrībā zināmu ļaužu. Modes svētku trešajā dienā viesu rindās bija arī eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu.

Lilita joprojām tiek dēvēta par vienu no visu laiku elegantākajām Latvijas pirmajām lēdijām, un Zatlera kundze vienmēr cienījusi un novērtējusi pašmāju dizaineru darinājumus, klātienē apmeklējot gan modes skates, gan prezentācijas.

Arī ikgadējās Rīgas pavasara un rudens modes nedēļās viņa visai bieži manīta, un šonedēļ viņa atkal kopā ar laulāto draugu izgājusi sabiedrībā novērtēt Latvijas labāko modes mākslinieku un dizaineru veikumu.

Ceturtdien, 28. martā, tika aizvadīta modes nedēļas trešā diena, kuras viesi pulcējās pašmāju zīmolu "One Wolf" un "Anna Led", kā arī dizaineres Ivetas Vecmanes modes skatēs. Tāpat arī jaunāko kolekciju izrādīja igauņu zīmols "Diana Arno"

Modes nedēļa noslēgsies sestdien, 30. martā. Ar pasākumu programmu var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!