Foto: DELFI

Piektdienas, 21. jūnija, vakarā pašmāju androgīnais modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs (attēlā) absolvēja Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskolu. Lai gan līdz šim bija ierasts, ka modelis uz saviesīgiem pasākumiem ieradās diezgan kliedzošos un pamanāmos tērpos, šoreiz Jaroslavs bija ģērbies diezgan ieturēti.

Uz pārējo absolventu fona modes blogeris šoreiz neizcēlās ar kleitu vai tērpu, kurš veidots no picas šķēlēm un tirgus somām. Jaunietis bija tērpies melnās biksēs un tādas pašas krāsas žaketē, kuras piedurknes bija paspilgtinājis ar stila elementu - melnām skarām.

Kā izrādās, pieklusināto tērpu androgīnais modelis izvēlējies, jo skolas vadība pieklājīgi palūgusi, lai puisis ievēro etiķeti un necenšas izcelties uz pārējo absolventu fona ar kaut ko pārāk ekstravagantu.

Blogeri uz lielo notikumu bija ieradušies sveikt viņa vecāki, kolēģi un tuvākie draugi. Savukārt izlaiduma neoficiālās daļas turpinājums notika vienā no Purvciema restorāniem, uz kuru Jaroslavs devās kopā ar saviem klasesbiedriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!