Foto: Vida Press
18 gadu dzimšanas dienu nosvinējis par britu seksbumbu dēvētās modeles Keitijas Praisas vecākais dēls Hārvejs.

Praisa, kura slavenību dzīves karjeru sāka 1996. gadā ar pseidonīmu Džordana, piedzemdēja Hārveju 2002. gadā. Nu puisim ir 18.

Šobrīd 42 gadus vecā sieviete savu dēlu audzinājusi faktiski viena – bez dēla tēva, bijušā futbolista Dvaita Jorka līdzdalības.

Kā vēsta "The Sun", Dvaits nav pat apsveicis savu bērnu pilngadības dienā un kopumā jau kopš viņa dzimšanas par Hārveju neliekas ne zinis.

Slavas gaitu sākumā Praisa ar Dvaitu tikās laika posmā no 2000. līdz 2001. gadam. Jau nākamajā gadā pasaulē ieradās Hārvejs.

Bērns piedzima neredzīgs, un vēlāk viņam konstatēti autiskā spektra traucējumi, kā arī retais Praidera-Villija sindroms jeb neārstējama slimība ar neirotiskiem simptomiem. Šis sindroms nozīmē arī nepārējošu bada sajūtu, kas noved pie pārmērīgas ēšanas.
Tomēr modele Praisa par grūtībām dēla audzināšanā nesūdzas, gluži otrādi. Viņa savu īpašo dēlu sauc par sargeņģeli, kurš nekad neļauj padoties grūtību priekšā, vēsta "The Sun".

Veidojot karjeru kā modele un dažkārt arī skandalozu šovu dalībniece, Praisa nekad nav aizmirsusi rūpes Hārveju. Īpašā saikne abus vieno visus šos 18 gadus.

Neraugoties uz smago fonu, Praisa dzemdējusi vēl četrus bērnus no dažādiem partneriem. Divi bērni dzimuši laulībā ar viņas pirmo vīru, dziedātāju Pīteru Andrē, no otrā vīra, cīņassportu meistara Aleksa Reida Praisai bērnu nebija. Trešajā laulībā ar Kīranu Heilaru piedzima vēl divi bērni, taču arī šī laulība beidzās ar šķiršanos. Pēc tam Prasai bijušas tikai īslaicīgas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!