Foto: Vida Press
Paparaci darbs noteikti nav nekāda medusmaize – lai iemūžinātu noskatīto slavenību, reizēm sensāciju medniekiem nepatīkamos laika apstākļos nākas stundām ilgi dirnēt krūmos, turklāt daudzas zvaigznes ne acu galā neieredz šiverīgos fotogrāfus, kas allaž pamanās savu kameru iebāzt tieši sejā.

Nesen kādai uzcītīgai un entuziasma pilnai amerikāņu paparaci profesijas pārstavei gadījies pavisam nepatīkams misēklis – tvarstot savu noskatīto zvaigzni, viņa pati kļuvusi par upuri.

Fotogrāfe steigusi iemūžināt pasaulslaveno amerikāņu modeli Bellu Hadidu, kad viņa iznākusi no "Dior" modes skates Maiami. Tiesa, daiļava uzmācīgajai sensāciju medniecei nav pievērsusi uzmanību. Viņa garlaikoti "skrāpējusi" telefona ekrānu, kamēr paparaci mēģinājusi nofotografēt katru viņas vīlīti tuvplānā.

Darba dunā fotogrāfe nav pamanījusi reni ietves malā, un šī neuzmanība vainagojusies ar kritienu vēkšpēdus tieši pie modeles kājām.

Tiesa, kā vēsta ārzemju mediji, viss beidzies labi – fotogrāfe nav guvis nekādus ievainojumus. Savukārt Bella novērsusies no sava telefona un sirsnīgi apvaicājusies paparaci, vai ar viņu viss ir kārtībā.

Karma, kā zināms, nav mazais bērns, un šo misēkli no malas kadru virknē iemūžinājis kāds cits paparaci, un šoreiz tabloīdu ziņu virsrakstos nonākusi nevis kādas slavenības neveiklā ķibele, bet gan sensāciju mednieces likstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!