Foto: Privātais arhīvs

Ezotērikas eksperte un konkursa Vecmāmiņa organizatore Elita Drāke (attēlā ar Roberto Meloni) šogad izskatās īpaši apburoša. Kā novērojuši Drākes fani, sieviešu iedvesmotāja pamainījusi matu griezumu un krāsu.

Drāke savas publiskās karjeras laikā allaž bijusi atpazīstama kā blondu matu īpašniece. Šī gada sākumā izskatīgā sieviete atļāvusies paeksperimentēt ar tēlu. Viņa ietonējusi savus blondos matus rūsganus, izvēloties arī īsāku griezumu.

Pirmo reizi Drāke ar jauno sasuku sabiedrībā izgāja mežģīņu veikala Lace To Love atklāšanā. Nu viņa vēl vairāk uzsvērusi pārvērtības, piedaloties RīgaTV24 Roberto Meloni šovā La Dolce Vita.

Uz iznācienu televīzijā Drāke bija izvēlējusies tērpties koši sarkanā blūzē, kas lika viņas matiem izskatīties pavisam ugunīgiem. Turklāt viņa matus bija ieveidojusi stilīgi asimetriskā frizūrā, kas padarīja vecmāmiņu konkursa organizatores tēlu vēl jauneklīgāku.

DELFI Izklaidei atklāj pati Drāke, gads viņai sākas uz pozitīvas rosības nots. Iedvesmojošā dāma jau ķērusies pie konkursa Vecmāmiņa 2016 rīkošanas, un aicina Latvijas darbīgās omītes pieteikties atlasei. To var izdarīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!