Foto: DELFI.ee

Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa bijusī laulātā draudzene Evelīna Ilvesa arī pēc šķiršanās regulāri nonāk igauņu mediju un sabiedrības uzmanības lokā. Šoreiz iemesls bijis vienkāršs – viņa atrādījusi jaunu pavadoni.

Runas par Evelīnas un harmoniku spēlētāja Sijma Rikera (abi attēlā) iespējamajām attiecībām kaimiņvalstī uzdzirkstīja pirms gada, kad tapa zināms – abi kopā baudījuši brīvdienas Kambodžā. Tā kā apstiprinājums šai dēkai netika gūts, mēļu trīšana pierima, bet šī gada sākumā atsākās ar jaunu sparu.

Kā pie Ilvesas kaimiņiem bija noskaidrojis slavenību un dzīvesstila izdevums Õhtuleht, jaunais mūziķis esot biežs viesis sievietes mājās, kas baumām par mīlassakaru piemetis ogles.

Igaunijas DELFI vēsta, ka abi pērnā gada laikā vairākkārt kopā gozējušies dažādos pasākumos, bet šonedēļ pāris kopā apmeklējis kādu modes pasākumu Tallinā un labprāt pozējis fotogrāfiem.

Lai gan abu ķermeņu valoda un savstarpējā komunikācija nekādus secinājumus nav ļāvusi izdarīt, tas igauņu medijiem nav liedzis priecīgi ziņot, ka bijusī prezidenta kundze atradusi jaunu laimi un mīlestību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!