Foto: Privātais arhīvs

Viena no zināmākajām fitnesa un veselīga dzīvesveida popularizētājām Latvijā Juta Valdmane vasaras priekšvakarā devusies ceļojumā uz plaši izdaudzināto un eksotisko Madagaskaru, un, pateicoties sociālajiem tīkliem, paviesoties šajā skaistajā zemē ar bilžu starpniecību iespējams arī Jutas atbalstītājiem.

Juta un viņas vīrs Gints pazīstami arī kā aktīvi ceļotāji – vairākas reizes gadā abi dodas tuvākos un tālākos braucienos. Gadu gaitā pāris paviesojies dažādos kontinentos un apskatījis gan zemes okeāna otrā pusē, gan izzinājis Āziju un citus reģionus.

Šopavasar pāris pabija Jordānijā. Drīz pēc tam Juta devās uz Turciju, bet nu fitnesa skaistule aizceļojusi uz Madagaskaru.

Juta savus vairāk nekā 74 tūkstošus "Instagram" sekotājus iepriecinājusi ar vairākiem skaistiem foto, kas papildināti arī ar vērtīgiem un izzinošiem aprakstiem.

"Madagaskara – viena no vietām, kur pat pavisam nesen vēl nebiju domājusi braukt. Bet aptuveni janvārī sāku domāt, kur vēl nav būts un kur dzīvē gribētos aizbraukt (jo gandrīz visi galamērķi no mana "bucket list" ir izbraukti). Pētot karti sapratu– Madagaskara! Tikai šeit dzīvo absolūti fantastiskie lemuriņi, un fauna un flora ir vienreizèja. Tikai mènesi vēlàk ceļojums pats atrada mani un te patiešām jūtos kā citā pasaulē," saviem sekotājiem vēstījusi Juta.

View this post on Instagram

My natural habitat ❤️❤️❤️ #madagascar #africa #traveler #nosybe

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on May 27, 2019 at 8:37am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on May 27, 2019 at 10:25pm PDT

View this post on Instagram

Got it from my momma ❤️❤️❤️ #hipsdontlie #96x66x96 #feminine #femininebody #madagascar #nosybe

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on May 26, 2019 at 6:55am PDT

View this post on Instagram

Slo mo 💋💋💋

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on May 26, 2019 at 7:34am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!